Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii târgovişteni au casat 12 locuri de joacă pentru copii. Vor fi modernizate anul viitor!

DÂMBOVIŢA: Consilierii târgovişteni au casat 12 locuri de joacă pentru copii. Vor fi modernizate anul viitor! 

consiliul local targoviste

Consilierii târgovişteni reuniţi în această după-amiază în şedinţă ordinară de lucru au aprobat scoaterea din funcţiune în vederea casării a 12 locuri de joacă pentru copii din cele 42 existente în municipiu. Cele mai multe dintre acestea erau amplasate în cartierele unde se execută lucrări de reamenajare urbană cu fonduri europene nerambursabile: Micro VI, Aleea Trandafirilor, CFR, Micro XI şi Micro XII.

Practic, astăzi s-a îndeplinit procedura legală, în realitate respectivele spaţii de joacă fiind de mai multă vreme golite de echipamentele pentru distracţia copiilor. Potrivit directorului Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat – Dorin Maican, s-a dispus această măsură întrucât acestea nu mai prezentau siguranţă în utilizare, fiind uzate fizic şi moral.

VEZI LISTA LOCURILOR DE JOACĂ DESFIINŢATE

Primarul interimar Ciprian Prisăcaru a precizat că, în bugetul pentru 2015, se vor aloca sume pentru reamenajarea acestor spaţii de joacă. De asemenea, consilierii au propus chiar să fie înfiinţate noi locuri de joacă pentru copii în municipiul Târgoivşte, întrucât sunt zone deficitare la acest capitol. Decizia finală se va lua în şedinţa când se va aproba bugetul anului 2015.

Adaugă un Comentariu

*