Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean aruncă alţi bani pentru un studiu cultural, că al lui Florin Popescu a… expirat!

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean aruncă alţi bani pentru un studiu cultural, că al lui Florin Popescu a… expirat! 

Ionuţ Lăscaie - directorul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

270 de milioane de lei vechi va cheltui Centrul Judeţean pentru Cultură şi Creaţie Dâmboviţa pentru realizarea unui studiu privind consumul cultural. Consilierii judeţeni au votat fără crâcnire respectivul proiect de hotărâre absolut necesar, spun mai marii judeţului, pentru a vedea ce trebuie întreprins în acest domeniu, să ştie conducerea instituţiei ce doreşte să rumege publicul în materie de cultură. Cererea a fost prezentată de Ionuţ Lăscaie, directorul peste cultura dâmboviţeană.

Păi, bine fraţilor, pe vremea lui Florin Popescu, ne-aţi omorât pe noi, cei din presă, cu luări de poziţie, comunicate şi conferinţe, în care criticaţi administraţia PDL-istă pentru că cheltuie banul public pe studii de tot soiul, care, am văzut cu toţii, nu au adus nicio schimbare în mişcarea culturală dâmboviţeană.

Acum, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că nu este un capăt de ţară cheltuirea banilor pe respectivul proiect. 270 de milioane de lei vechi nu este o sumă aşa de mare!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean aruncă alţi bani pentru un studiu cultural, că al lui Florin Popescu a… expirat!

 1. liv

  Cand vrei sa „sifonezi” niste bani, ceri un audit , un studiu de fezabilitate sau un studiu de proiect privind „taiatul frunzelor la caini”…
  Nu sunt multi bani?
  Cate scoli comunale asteapta imbunatatiri, un WC in incinta, niste manuale noi pe banci, etc….
  Nu ne preocupa investitiile reale in beneficiu societatii ci in propriile buzunare si asta se vede cu ochiul liber.
  Un concert de opera sau un spectacol de teatru national- gratuit, nu s-ar putea?

   

Adaugă un Comentariu

*