Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean nu găseşte cumpărători pentru cele 40 de unităţi locative din Doiceşti

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean nu găseşte cumpărători pentru cele 40 de unităţi locative din Doiceşti 

consiliul judetean dambovita

Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu reuşeşte să vândă garsonierele şi apartamentele pe care le are în comuna Doiceşti, deşi preţurile sunt extrem de bune raportat la calitatea acestor unităţi locative! Este vorba despre 30 de apartamente cu două camere şi 10 garsoniere.

În baza raportului de evaluare şi a documentaţiilor cadastrale întocmite, preţul de vânzare a fost stabilit la 12.800 euro/apartament + 170 euro/terenul aferent; 9.000 euro/garsonieră + 110 euro/terenul aferent. Ulterior, comisia de licitaţie a fost împuternicită să reducă preţul, însă tot degeaba.

Având în vedere că până la acest moment nu s-a depus nicio ofertă, consilierii judeţeni au decis să se încerce o vânzare… la pachet către o societate comercială care desfăşoară activităţi economice în comuna Doiceşti şi vrea să pună la dispoziţia salariaţilor locuinţe de serviciu. Dacă nici această soluţie nu se va materializa, blocul ar putea fi predat Primăriei Doiceşti, care are solicitări de locuinţe sociale.

„Nu cred că trebuie să stea Consiliul JUdeţean să încaseze o chirie modică şi să ocupe de plata apei, a curentului. La această oră, nu am decât soluţia închirierii la persoanele amărâte din Doiceşti. Nu am nicio certitudine că vor putea plăti chiria şi celelalte cheltuieli”, a explicat preşedintele Adrian Ţuţuianu.

Adaugă un Comentariu

*