Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean nu mai plăteşte pentru modernizarea drumurilor comunale

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean nu mai plăteşte pentru modernizarea drumurilor comunale 

adrian tutuianu

Veste proastă pentru edilii din judeţul Dâmboviţa! Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că va pune stop asocierilor cu unităţile administrativ-teritoriale pentru reabilitarea drumurilor. În momentul de faţă, spune Adrian Ţuţuianu, sunt în lucru aproape 80 de obiective, care vor necesita finanţare până în 2017 – 2018.

„Nu pot neglija interesele judeţului pentru a rezolva probleme eminamente locale. Sunt primari care au în continuare sentimentul că acest Consiliu Judeţean este o bancă. Voi propune să punem capăt, din a doua jumătate a anului, asocierilor cu Consiliile Locale. Nu putem să venim la nesfârşit cu documentaţii noi. Nu pot duce toţi banii judeţului spre comune. I-am sprijinit cât am putut”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele CJD a mai precizat că problemele cu care se confruntă judeţul sunt atât de dificile încât va fi nevoie de cel puţin trei exerciţii financiare europene, adică 21 de ani, în care să accesăm la maximum fonduri nerambursabile pentru ca infrastructura rutieră să arate bine.

Potrivit contractelor de asociere, Consiliul Judeţean suportă 50% din costurile investiţiei, iar administraţiile locale cealaltă jumătate.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean nu mai plăteşte pentru modernizarea drumurilor comunale

  1. Cocuta

    Tutuianule, adica vrei sa furi inca 21 de ani de acum incolo? Ce ati facut cu fondurile, cu banii in ultimii 25 de ani? I-ati bagat in buzunare, v-ati facut firme, conturi in banci straine, gusi si burti de baroni locali – adica de neam prost! Nimic nu s-a imbunatatit in judet decand ati pus voi mana pe putere! Dai din colt in colt si prin aceste masuri ii vei „pedepsi” probabil numai pe primarii pdl-isti, pt ceilalti va fi destul!
    Mi-e sila de voi, iar dambovitenii nu mai sunt prostii pe care-i credeti! Sa vedem alegerile locale baieti! Cine rade la urma rade mai bine! Cocuta a promis sa va ajute!

     

Adaugă un Comentariu

*