Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean n-a ajuns la un acord cu proprietarii terenurilor din zona gropii de gunoi Aninoasa!

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean n-a ajuns la un acord cu proprietarii terenurilor din zona gropii de gunoi Aninoasa! 

CJ Dambovita

Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu a ajuns, momentan, la nicio înţelegere cu proprietarii de terenuri din zona gropii de gunoi de la Aninoasa, în vederea achiziţionării suprafeţei de 4 hectare care îi este necesară pentru construirea unei noi celule ecologice de depozitare.

CITEŞTE ŞI: Consiliul Judeţean cumpără teen pentru o nouă celulă de depozitare a gunoiului!

Conform expertizei întocmite, preţul pe care-l poate oferi administraţia judeţeană este de 0,96 euro/mp, iar deţinătorii de pământ au cerut 4-6 euro/mp, motivând că ei nu sunt obligaţi să vândă acum şi să accepte acest preţ derizoriu.

Având în vedere că iniţierea unei proceduri de expropriere pentru cauză de utilitate publică ar putea dura chiar şi doi ani, timp pe care CJ Dâmboviţa nu-l are la dispoziţie, groapa de gunoi fiind aproape plină, aleşii judeţeni au aprobat, în şedinţa ordinară de lucru de astăzi, completarea raportului de expertiză, în sensul stabilirii şi a unui preţ maximal până la care comisia să poată negocia cu proprietarii.

Pe piaţa liberă, în zona gropii de gunoi de la Aninoasa, terenurile s-au vândut şi cu 2 euro/mp.

Adaugă un Comentariu

*