Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean a oferit diplome şi plachete comemorative revoluţionarilor

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean a oferit diplome şi plachete comemorative revoluţionarilor 

comemorare revolutie 5

Astăzi, la Târgovişte, la monumentul Eroilor Revoluţiei din Piaţa Mihai Viteazul s-a organizat un ceremonial militar şi religios cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la ceea ce noi cunoaştem a fi Revoluţia din Decembrie 1989.

Peste o mie de români şi-au dat viaţa pentru o Românie mai bună, pentru îndepărtarea de la putere a regimului dictatorial Ceauşescu.

În zilele fierbinţi ale lui decembrie 89 a pornit la drum, târâş, grăpiş, democraţia românească şi, nici acum, la 25 de ani de la evenimentele revoluţionare, nu şi-a găsit adevărata identitate.

Au fost prezenţi la manifestare, reprezentanţii asociaţiilor revoluţionare, şefii unor instituţii aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi cei ai Ministerului de Interne, subprefectul judeţului Antonel Jîjîie, preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, directori din deconcentrate.

După oficierea slujbei religioase, a urmat depunerea de coroane. După încheierea evenimentului comemorativ din Piaţa Mihai Viteazul, revoluţionarii au mers la Consiliul Judeţean, unde, preşedintele Adrian Ţuţuianu le-a înmânat tuturora o diplomă şi o plachetă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.

comemorare revolutie 10 comemorare revolutie 9 comemorare revolutie 8 comemorare revolutie 7 comemorare revolutie 6 comemorare revolutie 4 comemorare revolutie 2 comemorare revolutie 1 comemorare revolutie 3

Adaugă un Comentariu

*