Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean scoate la licitaţie Tabăra Stejarul-Mărgineanca, pentru concesionare pe 49 de ani

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean scoate la licitaţie Tabăra Stejarul-Mărgineanca, pentru concesionare pe 49 de ani 

tabara stejarul 1

Consilierii judeţeni dâmboviţeni, întruniţi în şedinţă ordinară de lucru în această după-amiază, au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre privind concesionarea prin licitaţie publică a imobilului aferent Centrului de Agrement Stejarul (Mărgineanca), aflat în administrarea CarpatMontana Serv SA. Aleşii au fost informaţi că, la finalul anului 2014, s-a înregistrat o pierdere de aproximativ 75.000 de lei şi li s-a reamintit, totodată, că s-au reactivat alunecările de teren în zonă, fiind distruse alte două imobile şi piscina, de altfel singurul obiectiv care producea venituri.

Soluţia concesionării a venit ca urmare a faptului că un agent economic (SC Crist-1 SRL Bucureşti) a formulat o solicitare în acest sens. Potrivit proiectului de hotărâre aprobat, imobilul aferent taberei se va transmite numai cu obligaţia menţinerii destinaţiei, respectiv desfăşurarea activităţilor de turism pentru tineret şi pentru organizarea de tabere şcolare. Nivelul redevenţiei de la care va porni licitaţia este 8.024,18 lei anual. Contractul de concesionare va putea fi prelungit pentru o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata sa iniţială.

CITEŞTE ŞI: „Consiliul Judeţean ar preda Tabăra Stejarul către Primăria Tătărani, acum că o înghite pământul”

Preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu şi-a exprimat cu acest prilej, din nou, nemulţumirea cu privire la modul în care CarpatMontana Serv SA administrează taberele.

„Intenţia este ca, pas cu pas, toate unităţile de alimentaţie publică şi cazare să le scoatem la licitaţie, cu regretul că unii vor rămâne fără loc de muncă. M-am săturat pur şi simplu! Organizarea întâlnirii cu primarii, de săptămâna trecută, a fost sub orice critică. Eu am ajuns acolo cu două ore mai devreme decât directorii de la carpatMontana”, a precizat şeful judeţului.

Adaugă un Comentariu

*