Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Consiliul Local Răscăieţi este 100% PSD! Toţi aleşii PDL au renunţat la politica de dreapta

DÂMBOVIŢA: Consiliul Local Răscăieţi este 100% PSD! Toţi aleşii PDL au renunţat la politica de dreapta 

rascaieti

Iulian Buibăr – primarul comunei Răscăieţi, judeţul Dâmboviţa, i-a anunţat astăzi pe cetăţeni că toţi cei nouă consilieri locali PDL l-au urmat la PSD. Prin urmare, forul legislativ de la Răscăieţi este acum 100% de stânga.

„Mulţumim domnului preşedinte Adrian Ţuţuianu că ne-a ac ordat această şansă să fim înrolaţi în acest partid. Eu eram mai de mult timp la PSD, nu cu acte în regulă, însă niciodată nu este târziu. Consiliul Local Răscăieţi este acum în proporţie de 100% al PSD, cu acte-n regulă. La primul semnal pe care l-am dat, tot Consiliul Local a spus, domnule primar, unde mergeţi dumneavoastră şi noi vom merge, pentru că avem o obligaţie faţă de cetăţeni să facem lucruri bune, lucruri frumoase şi numai împreună putem să le facem”, a spus Iulian Buibăr, care i-a avut tot timpul alături pe consilierii împreună cu care a câştigat alegerile în comuna Răscăieţi, în anul 2012. Edilul i-a rugat pe cetăţeni ca, în campania electorală din această toamnă, să-l sprjine în continuare şi să-l voteze pe Victor Ponta.

Iată, aşadar, că realitatea din teren îl contrazice pe preşedintele PDL Dâmboviţa – Iulian Vladu (copreşedinte al Alianţei Creştin Liberale Dâmboviţa), care spunea că partidul pe care-l conduce nu a înregistrat, oficial, nicio dezertare din rândul consilierilor locali. Acum, ACL-iştii pot trece, tot oficial, la scris plângeri către instanţa de Contencios Administrativ pentru ca cei nouă aleşi să-şi piardă mandatele de consilieri locali, după cum s-au exprimat în urmă cu câteva zile.

Având în vedere înfrângerea zdrobitoare din alegerile locale din iunie 2012, când n-au reuşit să obţină la Răscăieţi decât 2 consilieri locali din 11, atragerea celor 9 aleşi înseamnă pentru PSD-işti o mare victorie.

„Oamenii au venit alături de PSD pentru că m-am purtat corect, m-am purtat cât s-a putut de echilibrat în relaţia cu toate localităţile. Am încercat să fiu un partener şi nu să ne poziţionăm în situaţia de a fi duşmanii unii altuia. Este momentul ca toţi românii să ne unim. Sigur, unirea nu înseamnă numai unirea într-un singur partid. Îmi place să cred că PSD este un punct de atracţie pentru toţi cei care se gândesc temeinic cum trebuie dezvoltată această ţară. Vă spun, aşadar, bun venit. Vom face echipă bună împreună. Îi rog şi pe cei care sunt din echipa vechea a PSD să înţeleagă că, unindu-ne, vom putea să-l ducem pe Victor Ponta la Cotroceni, vom putea să guvernăm ţara în interesul oamenilor”, a declarat Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa şi al Consiliului Judeţean.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Consiliul Local Răscăieţi este 100% PSD! Toţi aleşii PDL au renunţat la politica de dreapta

  1. Rosu Ion

    Felicitari pentru comuna Rascăieti.Intr-adevar aceasta este prima localitate cu partid unic.Rascaietii sunt fericiti cu un asa consiliu si primar. Halal consiliu, halal primar. regrete pentru cetateni ca au ajuns aici.

     

Adaugă un Comentariu

*