Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Constantin Ana de la PSD, adversar de temut pentru primarul Pucioasei

DÂMBOVIŢA: Constantin Ana de la PSD, adversar de temut pentru primarul Pucioasei 

constantin ana

Dănuţ Bădău, actualul edil al oraşului Pucioasa, dacă va rămâne candidatul PNL, va avea un adversar de temut în persoana lui Constantin Ana, vicepreşedinte PSD, propus de social-democraţi candidat pentru ocuparea funcţiei de primar.

Constantin Ana este hotărât să câştige şi să aducă un suflu nou în viaţa socio-economică şi administrativă a oraşului staţiune, despre care spune că a rămas mult în urma celorlalte aşezări urbane din judeţ. Tânărul PSD-ist a reuşit să degaje încredere, speranţă şi să adune în jurul său o serie de persoane importante din zonă, adevăraţi vectori de imagine, catalizatori ai opiniei publice.

După Cerasela Roşoiu, fostă preşedintă a Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL, Constantin Ana şi l-a apropiat şi pe Dan Sprinceană, om de afaceri, cunoscător al luptelor electorale şi el prins în anii trecuţi în cursa pentru fotoliului de primar al oraşului Pucioasa. Acum, Dan Sprinceană a declarat că îl va susţine necondiţionat pe Constantin Ana în alegerile locale de anul viitor, fiind convins că are toate şansele să câştige.

În opinia lui Sprinceană, oraşul Pucioasa, de 7 ani aflat într-un declin total, nu mai trebuie să fie condus de Dănuţ Bădău. Argumentele favorabile lui Ana, spune Dan Sprinceană, sunt tinereţea şi seriozitatea. Dan Sprinceană este convins că împreună cu Constantin Ana va reconstrui oraşul Pucioasa din temelii.

Tânărul candidat al PSD pentru postul de primar al oraşului a dat mai multe bile negre actualei administraţii conduse de Dănuţ Bădău, întrucât a implementat defectuos proiectele europene. Au fost date ca exemple de nereuşiă lucrările de modernizare a şcoli gimnaziale „Elena Donici Cantacuzino” şi proiectul privind modernizarea drumurilor de interes local.

Constantin Ana crede că a sosit timpul ca Pucioasa să redevină ceea ce a fost cu mulţi ani înainte, perla judeţului Dâmboviţa. Dar, la acest deziderat nu se poate ajunge cu Dănuţ Bădău în fruntea primăriei.

Adaugă un Comentariu

*