Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Contabilă la CAR şi-a însuşit 1,7 miliarde de lei, prin contracte de împrumut în fals!

DÂMBOVIŢA: Contabilă la CAR şi-a însuşit 1,7 miliarde de lei, prin contracte de împrumut în fals! 

bani

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au probat activitatea infracţională a unei femei, de 45 de ani, din Târgovişte, bănuită de comiterea infracţiunilor de delapidare şi uz de fals, informează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări, a reieşit faptul că, în perioada 2010-2011, în calitate de contabil la o instituţie financiară, şi-ar fi însuşit diverse sume de bani prin întocmirea în fals a unor contracte de împrumut. Prin activitatea infracţională, s-a creat un prejudiciu estimat la circa 178.000 lei.

Poliţiştii au procedat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, la instituirea sechestrului asigurator pe bunurile imobile ale bănuitei, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Contabilă la CAR şi-a însuşit 1,7 miliarde de lei, prin contracte de împrumut în fals!

  1. justitie

    ia verificati si pe cea dinaintea ei …..una care acum are cancer si are in jur de 60 ani ,,,,,si ea si barbasu lucrau in CAR ,barbasu a murit acum vreo 3 ani ,si ea cat de curand….dar aia au rassssssss………nspe miliarde au furat aia si nu i-a prins nimeni,apartament in bucuresti la copii,case,masini etc……de ce nu cerceteaza nimeni ????!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*