Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Copreşedintele PNL Băleni, Florea Muşat, a trecut la UNPR

DÂMBOVIŢA: Copreşedintele PNL Băleni, Florea Muşat, a trecut la UNPR 

florea musat 1 - baleni

Băleni, judeţul Dâmboviţa. PSD şi PNL vor avea în alegerile locale de anul acesta un contracandidat redutabil, în persoana fostului edil al comunei, Florea Muşat. Fiindcă reprezentanţii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal nu au răspuns solicitărilor sale de a pune capăt jocurilor de interese existente în organizaţia locală, Florea Muşat şi-a dat demisia din funcţia de copreşedinte, rămânând simplu membru.

Apoi, în luna decembrie 2015, reprezentanţii din Băleni ai UNPR l-au contactat pe şi i-au propus ca la alegerile locale din iunie, 2016 să candideze la Băleni pentru funcţia de primar din partea acestui partid.

„Am fost invitat să participat la o întrunire a membrilor UNPR. Erau prezenţi la acea adunare circa 200 de tineri, mulţi dintre ei foşti susţinători ai actualului primar PSD din Băleni. Mi-au spus că sunt dezamăgiţi de modul cum decurg lucrurile în comună, că nu s-a făcut nimic bun şi că ei consideră că este momentul să mă întorc la Primărie pentru a pune lucrurile la punct. Am acceptat propunerea lor, gândindu-mă că localitatea Băleni, una dintre cele mai prospere din judeţ, cu oameni harnici, destoinici, are nevoie de mai mult, de o conducere care să îi slujească cu adevărat”, ne-a declarat Florea Muşat – candidatul UNPR pentru funcţia de primar la Băleni.

Fostul copreşedinte al PNL Băleni a criticat şi modul de acţiune al liderilor PNL de la judeţ care, nici până acum nu au definitivat sondajele, nu au stabilit candidaţii, nu sunt hotărâţi cu cine trebuie să pornească la drum… Tocmai de aceea a ales UNPR, o formaţiune care, cel puţin în judeţul Dâmboviţa, s-a mişcat rapid, devenind una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară.

Adaugă un Comentariu

*