Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Coşurile de fum de la COS Târgovişte vor fi distruse prin explozie controlată

DÂMBOVIŢA: Coşurile de fum de la COS Târgovişte vor fi distruse prin explozie controlată 

COS Targoviste 1

Autorităţile ne tot încurajau, de-a lungul anilo, prin varii şedinţe ţinute pe la Prefectură sau în alte locaţii, că nu va fi nicio problemă, Combinatul de Oţeluri Specialei va rezista, nu va fi distrus, va rămâne în picioare. Cine să-i mai creadă, din moment ce pachetul majoritar de acţiuni a încăput pe mâna unei firme specializate în demolări şi recuperarea fierului vechi. La puţin timp după angajamentele formale, verbale, secţiile Combinatului au început să cadă una câte una.

În această seară, vor fi demolate prin explozie controlată cele două coşuri de fum din apropierea şoselei de centură, aflate în perimetrul magazinului de produse metalurgice, poarta OE1. Actuala conducere a COS Târgovişte îi înştiinţează pe târgovişteni că, începând cu ora 17:00, se interzice parcarea şi staţionarea autovehiculelor în zona poarta OE1, dar şi în parcarea de dincolo de şosea, în apropierea magazinului de produse metalurgice. Operaţinea de distrugere prin explozie controlată a celor două coşuri se va executa între orele 18:00 – 19:00.

COS Targoviste 2 COS Targoviste 3

Adaugă un Comentariu

*