Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Cristi Stan, cu o palmă loveşte, cu cealaltă mângâie!

DÂMBOVIŢA: Cristi Stan, cu o palmă loveşte, cu cealaltă mângâie! 

cristi stan 1

Avocatul Cristian Stan, consilier municipal şi liderul PSD Târgovişte, a abordat astăzi, într-o conferinţă de presă, foarte tranşant subiectul „Apă infestată”. Întâi de toate, Stan şi-a arătat disponibilitatea de a-i ajuta pe toţi cei care au avut de suferit ca urmare a faptului că apa livrată în comuna Aninoasa a fost infestată cu dejecţii.

„Îmi exprim deplina compasiune pentru cei care au avut de suferit. Este regretabil că în România anului 2014 apar astfel de situații. Cauza nu cred că este corect să fie atribuită exclusiv actualei conduceri a Companiei de Apă. Este o problemă de sistem. Acest lucru nu-i absolvă însă de vină.

Reproțăm Companiei lipsa de comunicare a acestei situații și neluarea de măsuri imediate pentru protejarea populației. Orice încercare de ascundere, de mușamalizare, reprezintă o dovadă clară de iresponsabilitate, incompetență și nepăsare”, s-a exprimat Cristian Stan.

Din punctul de vedere al liderului PSD, în momentul de faţă trebuie identificaţi vinovaţii, care, evident, vor fi traşi la răspundere. În acelaşi timp, trebuie găsite şi remediate breşele din sistemul de furnizare a apei potabile, astfel încât, pe viitor, să nu mai apară asemenea probleme.

Din păcate, spune Cristi Stan, liderii politici din judeţ, în loc să se mobilizeze în această direcţie, au început să exploateze „Cazul Aninoasa” pentru propria imagine.

„Este clar pentru toată lumea că s-a greșit, că s-a cunoscut la nivelul Companiei situația și nu s-a comunicat. În cursul săptămânii viitoare, după finalizarea analizei cauzelor incidentului, se vor lua toate măsurile ce se impun.

Domnul Staicu și-a pus mandatul la dispoziția Consiliului de Administrație. Este o măsură corectă. Aștept din partea CA să ia măsurile ce se impun.

În ședința de mâine a Consiliului Local Târgovişte voi solicita Companiei de Apă să ne prezinte, în termen de trei zile, fișele de post ale celor de la Laborator și ale directorilor, pentru a vedea ce atribuțiuni are fiecare. Nu exclud înlocuirea din conducerea Companiei a tuturor celor care se fac vinovați.

În momentul de faţă, se merge pe exploatarea acestui subiect pe linie politică. Nu o să permitem niciodată să fie preluată Compania de Apă prin modalități netransparente, jocuri de culise şi exploatarea degradantă care se folosește pentru a valorifica politic un astfel de subiect”, a declarat Cristi Stan.

4 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Cristi Stan, cu o palmă loveşte, cu cealaltă mângâie!

 1. costin

  Degradant e ce faci tu cu tutuianu adrian ca nu va dati demisia pentru ca onoarea nu e in vocabularul vostru.
  Bai nene e PENALA intamplarea, ce nu intelegi

   
 2. moshu49

  cît cinism, cîtă nemernicie din partea pesedeilor dâmboviţeni!!!
  cum să ceri, mă, anchetă din partea celui care atentează la viaţa ta?
  n-ar fi mai indicat să iei tu un gît din apa fecaloidă ca să pricepi cam ce au simţit sărmanii copii?
  de ce să nu-i suspenzi instantaneu pe cei 7(!) directori şi să-i pui la dispoziţia parchetului?
  a ajuns famiglia pesedistă mai presus ca justiţia, ea face dreptatea în democratura.ro?
  voi şi împuşcaţi ar fi prea puţin, ca să-l parafrazez pe cîrlanul iliescian. :(

   
 3. rosianu ion

  Nu inteleg de ce acet individ staicu.d. si-a depus demisia dupa atatea zile de la incidentul cu apa infestata Cred ca mai astepta un ajutor de la presedintele c.j sa-l salveze acest individ a atentat la sanatatea publica si trebuia demis imediat Sper ca politia si parchetul sa-si faca datoria si acesti indivizi sa plateasca , dar nu inainte de a bea un pahar de apa cu fecale

   
 4. stefanivan38

  Nu inteleg de ce acet individ staicu.d. si-a depus demisia dupa atatea zile de la incidentul cu apa infestata Cred ca mai astepta ca cineva sa-l saveze din incompetenta care il caracterizeaza Stia sa -si afiseze pe usa biroului toate titlurile de conf.dr.ing.A uitat sa scrie si academician de larga recunoastere internationala Merita puscaria, nenorocitu

   

Adaugă un Comentariu

*