Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: „Crizantema de Aur”, o ediţie cu totul şi cu totul specială anul acesta. Află detaliile!

DÂMBOVIŢA: „Crizantema de Aur”, o ediţie cu totul şi cu totul specială anul acesta. Află detaliile! 

conferinta crizantema de aur

Joi, 16 octombrie, începe Crizantema de Aur! Nu la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, aşa cum eram obişnuiţi, ci la Teatrul Municipal Tony Bulandra, unde condiţiile de desfăşurare sunt mult mai bune. Festivalul Naţional de Romanţe, ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 47, aduce la Târgovişte invitaţi de excepţie: Marina Voica, Stela Enache, Felicia Filip şi Francesco Napoli.

„Consiliul Local Municipal a aprobat, pentru acest eveniment, suma de 650.000 de lei. Este un festival important şi de tradiţie, iar anul acesta vom avea o nouă temă, noi decoruri şi invitaţi de excepţie”, a precizat Ciprian Prisăcaru – primarul interimar al municipiului Târgovişte.

Va fi o ediţie cu totul şi cu totul specială, promite şi directorul Festivalului – Gabriel Boriga, fost primar al Târgoviştei.

„O să le dăm târgoviștenilor și dâmbovițenilor o altă senzație, aceea de a fi importanți, de a avea privilegiul să asiste la un spectacol cu o personalitate europeană, Francesco Napoli. Duminică o să fie o surpriză. Demult nu a mai fost un bal la Târgoviște. Avem nevoie să socializăm, să lăsăm la o parte campaniile electorale, iar «Crizantema de Aur» e mai importantă decât orice. Sunt sigur că va fi o ediție reușită”, a declarat Gabriel Boriga.

Anul acesta, biletele şi abonamentele pentru „Crizantema de Aur” s-au vândut imediat, semn că „sufletul romantic nu moare”, după cum s-a exprimat MC Ranin – directorul Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgovişte.

Festivalul Naţional de Romanţe se va desfăşura în perioada 16 – 18 octombrie, fiind structurat pe două secţiuni: Creaţie şi Interpretare. Organizatorii – Teatrul Municipal Tony Bulandra, Primăria Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa – au decis să încheie acest eveniment cultural printr-un bal, cum nu s-a mai organizat la Târgovişte. Prin urmare, duminică, personalităţile din viaţa culturală şi mondenă a municipiului se vor întâlni să sărbătorească „Crizantema de Aur”.

Adaugă un Comentariu

*