Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Crucea Roşie sărbătoreşte Ziua Mondială a Populaţiei în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Crucea Roşie sărbătoreşte Ziua Mondială a Populaţiei în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte 

gheorghe popescu

Pe 11 iulie se marchează în întreaga, începând cu anul 1989, Ziua Mondială a Populaţiei. Practic, această zi este destinată îndreptării atenţiei asupra urgenţei şi importanţei problemelor populaţiei, iar tema de anul acesta vizează situaţiile de urgenţă, din cauza cărora 60 de milioane de oameni au fost strămutaţi.

În judeţul Dâmboviţa, spune directorul Gheorghe Popescu, voluntarii de Cruce Roşie vor organiza, vineri – 10 iulie, între orele 10:00 – 13:00, un stand de informare în Piaţa Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor). Se va avea în vedere în special conştientizarea nevoilor femeilor şi fetelor vulnerabile în situaţii de urgenţă. Totodată, se vor distribui materiale informative cu privire la principiile şi acţiunile Crucii Roşii, dar şi în legătură cu efectele consumului de alcool. De asemenea, voluntarii de Cruce Roşie vor măsura tensiunea arterială şi glicemia tuturor cetăţenilor care vor solicita acest lucru.

Adaugă un Comentariu

*