Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Cu toate forţele înainte! Infrastructura oraşului Pucioasa este modernizată cu bani europeni

DÂMBOVIŢA: Cu toate forţele înainte! Infrastructura oraşului Pucioasa este modernizată cu bani europeni 

asfalt pucioasa

În Pucioasa, părerile sunt împărţite. Unii locuitori înţeleg şi acceptă şantierul, convinşi fiind că se vor bucura apoi. Alţii consideră că se lucrează prea lent şi reclamă că s-au deschis prea multe fronturi de lucru. Dincolo de toate acestea, rămâne realitatea, iar aceasta, cel puţin la acest stadiu, este optimistă. Oraşul Pucioasa se dezvoltă!

Din 15 octombrie, muncitorii toarnă cel de-al doilea strat de asfalt (stratul de uzură) pe strada Gării, considerată a fi un fel de centură ocolitoare a oraşului Pucioasa, o arteră rutieră extrem de circulată. De asemenea, se continuă lucrările pe strada Patrana, unde se montează borduri şi se execută terasamentele şi umpluturile pentru trotuare. Pe strada Radu Cosmin, este în curs investiţia la reţeaua de gaze naturale, iar pe strada garofiţei se execută racorduri la canalizare.

În Cartierul Glodeni se construiesc şanţuri şi podeţe. Totodată , se lucrează la terasamente şi balastarea drumului spre Maluri, sat aparţinător de oraşul Pucioasa. Administraţia locală continuă şi lucrările la podul de la Tasianu.

lucrari pucioasa pod tasianu

Adaugă un Comentariu

*