Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » DÂMBOVIŢA: Culmea alegerilor! Candidatul MP pentru Primăria Voineşti critică cea mai tare investiţie educaţională din judeţ

DÂMBOVIŢA: Culmea alegerilor! Candidatul MP pentru Primăria Voineşti critică cea mai tare investiţie educaţională din judeţ 

florin neagu, Voinesti

Orice ar spune unii şi alţii, comuna Voineşti este condusă de un primar cum puţini sunt în judeţ. Tot ceea ce şi-a propus să realizeze pentru comunitate, edilul Gabriel Dănuţ Sandu a şi materializat. De asemenea, relaţia autoritate-cetăţean, la Voineşti, este una deosebită, bazată pe încredere şi comunicare. Nu am mai văzut pe nicăieri în judeţ să meargă cetăţeanul la Primărie cu pansamentul în buzunar, iar primarul, prompt, fără mofturi, prieteneşte, să îi pansează rănile la propriu.

Te întrebi dacă, în timpul campaniei electorale, un asemenea edil ar putea fi criticat de cineva. Ar fi un nonsens. Dar, fiindcă regulile democraţiei o cer şi lumea e mare, apar şi unii care pornesc, după puteri şi pricepere, războiul cu… binele.

Mişcarea Populară şi-a uns candidat pentru postul de primar la Voineşti. Pe Florin Neagu, fost PDL-ist, fost PPDD-ist, acum, membru în partidul condus de Traian Băsescu. Florin Neagu îl urăşte visceral pe primarul Gabriel Dănuţ Sandu. Cine îi i-a partea edilului, este catalogat rapid duşmanul său.

Neagu a fost prezentat de avocatul Adrian Chiţescu, preşedintele MP Dâmboviţa, drept om de afaceri din Voineşti, asta în condiţiile în care acesta a solicitat Primăriei să îi dea casă, că el şi familia lui nu au unde locui.

Evident, Florin Neagu a venit pregătit să-l izbească în imagine pe edilul în funcţie. Şi-a găsit şi atuuri „forte”. Numai că, să critici realizarea campusul preunivesitar de la Liceul Tehnologic din Voineşti, singurul construit în judeţ şi unul dintre cele mai moderne din ţară, înseamnă că nu eşti capabil să recunoşti corect realitatea. Să spui că e o cheltuială inutilă, fără să te gândeşti la oportunităţiile create tinerei generaţii, fără să te gândeşti la prezent şi la viitor, este de neînţeles. Pur şi simplu, nu are logică electorală!

„Am observat că se face foarte mult tam-tam pe investiţia făcută la liceu, după părerea mea, o investiţie făcută fără rost şi negândită, deoarece văd că se chinuie să găsească persoane care să locuiască în acea investiţie”, a punctat Florin Neagu.

După ce critică această megarealizare, Neagu, întrebat de ziarişti ce ar avea de gând să facă dacă ar ajunge primar la Voineşti, spune că s-ar ocupa de… educaţie. De infrastructura în acest domeniu! Păi, la Voineşti, tocmai ce există, la toate nivelurile, ba chiar mai mult decât în alte locuri din România, bine pusă la punct.

În mandatul primarului Gabriel Dănuţ Sandu a fost dată în folosinţă singura grădiniţă supermodernizată din judeţ, unde copiii pot fi urmăriţi de părinţi, pe internet, cu ajutorul camerelor video, de acasă, de la locul de muncă sau de oriunde.

Văzând că nu o scoate la capăt cu presa, candidatul MP face apel la coarda sensibilă dar… nelogică şi spune că există un cătun, satul Izvoare, unde copiii se duc fără pachet la şcoală şi că ar trebui ca autorităţile locale să facă în aşa fel încât toţi micuţii să aibă pacheţel.

A dat înainte cu administraţia din localitatea Peştera, din judeţul Constanţa, sursa sa de inspiraţie. Florin Neagu vrea ferme gestionate de Primărie! Una peste alta, nu a convins, dar merge mai departe. Competiţia este mama adevărului. Mai ales după ce se încheie…

Neagu Florin a mai ieşit în evidenţă şi în trecut, când a cerut primarului comunei Voineşti şi prefectului judeţului, prin cerere scrisă, să-i aprobe eutanasierea, pe motiv că nimeni nu îl ajută să-şi rezolve problemele. CITEŞTE DETALII AICI. Un an mai târziu, în 2012, când a candidat pentru fotoliul de primar al comunei Voineşti, din partea PPDD, Florin Neagu a ieşit din nou în evidenţă datorită sloganului electoral: „Omul care aduc e ploaia”. Deh, era un an cu secetă! CITEŞTE DETALII AICI. 

Adaugă un Comentariu

*