Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Cuplurile de aur”, premiate la Gura Ocniţei

DÂMBOVIŢA: „Cuplurile de aur”, premiate la Gura Ocniţei 

cupluri gura ocnitei 5

Primăria şi Consiliul Local Gura Ocniţei au premiat, împreună cu instituţile de cultură şi bisericile parohiale din localitate, 35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Evenimentul s-a desfăşurat la Căminul Cultural din Gura Ocniţei, unde, după festivitatea de acordare a diplomelor, cei mai statornici familişti au putut urmări un spectacol organizat special pentru ei de copii din comună.

Decorul a aparţinut artistului plastic Ovidiu Dumitrescu. A fost o atmosferă destinsă, caldă, ca la o adevărată nuntă de aur. S-au depănat amintiri, s-a dansat, s-a cântat şi s-a servit câte o cupă de şampanie.

„Nu puteam trece cu vederea asemenea momente de sărbătoare a trăiniciei şi durabilităţii celei mai importante celule a existenţei noastre, care este familia. Am vrut să le arătăm că ei, concetăţenii noştri, cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sunt adevărate valori pentru noi, pentru tinerele generaţii. Le-am oferit lor un mic dar şi nouă un exemplu de viaţă”, ne-a declarat Sorin Ioniţă – primarul comunei Gura Ocniţei.

cupluri gura ocnitei 3 cupluri gura ocnitei 4 cupluri gura ocnitei 2 cupluri gura ocnitei 1

Adaugă un Comentariu

*