Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Cursa continuă! Gabriel Boriga rămâne în fruntea echipei de la Primăria Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Cursa continuă! Gabriel Boriga rămâne în fruntea echipei de la Primăria Târgovişte 

gabriel boriga

Încă o dată, Gabriel Boriga – primarul municipiului Târgovişte a dovedit astăzi, 23 mai, că este un altfel de om politic, că este un edil care, spre deosebire de modelul patentat în România, nu fuge de ochii presei şi, implicit, ai opiniei publice după ce a fost condamnat definitiv într-un proces.

Gabriel Boriga a organizat la sediul Primăriei Târgovişte o conferinţă de presă pentru a-şi exprima, oficial, punctul de vedere cu privire la situaţia apărută după ce Curtea de Apel Ploieşti s-a pronunţat ieri definitiv şi irevocabil. Practic, prin respingerea recursurilor declarate, a fost menţinută decizia instanţei de fond, prin care Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

„Timp de patru ani, am fost implicat într-un proces pe care nu mi l-am dorit. De ieri, în ceea ce mă priveşte, există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă care consfinţeşte faptul că unicul proces în care am fost implicat s-a încheiat.

Într-adevăr, în concluzie, instanţa a constatat că au existat unele erori în achiziţionarea unor locuri de joacă pentru copii în municipiul Târgovişte, însă aceeaşi instanţă a hotărât că acestea în niciun caz nu au fost de natură să-mi întrerupă exercitarea funcţiei de primar. De aceea, sunt aici în faţa dumneavoastră, alături de echipa executivă a Primăriei Municipiului Târgovişte şi reconfirmăm faptul că aici suntem o echipă care lucrăm numai şi numai pentru târgovişteni, indiferent de culoarea lor politică.

Suntem împreună pentru a ne duce la bun sfârşit proiectele începute, proiecte care au demarat în 2008 şi care sunt în plină desfăşurare. Vă promit că, până în anul 2016, vor fi terminate PIDU A, PIDU B, Complexul Turistic şi de Nataţie şi Inelul de Centură al Municipiului Târgovişte. Acestea sunt cele mai mari proiecte pe care oraşul le are.

Târgoviştea are nevoie de o echipă unită şi sudată la Primărie şi echipa o aveţi în faţa dumneavoastră: primar, viceprimari şi city managerul oraşului. Suntem şi vom rămâne o echipă sudată, care a lucrat numai în interesele târgoviştenilor.

Da, într-adevăr, am greşit, dar promitem că de acum încolo nu o să mai greşim. Rămânem împreună în slujba Târgoviştei şi a târgoviştenilor şi vom duce oraşul acolo unde mi-am propus şi ne-am dorit, să devină capitala culturală a României”, a declarat Gabriel Boriga – primarul municipiului Târgovişte.

Şi chiar dacă Instituţia Prefectului Dâmboviţa s-ar grăbi să emită ordin de încetare a mandatului primarului Gabriel Boriga înainte de termen, în condiţiile în care Legea Administraţiei Publice Locale şi Statutul Aleşilor Locali nu stipulează clar cum trebuie procedat în cazul unei condamnări cu suspendare, edilul Târgoviştei are dreptul să candideze pentru un nou mandat de primar. Şi are de asemenea cele mai multe şanse să-l şi câştige! Pentru simplul motiv că a fost, fără doar şi poate, un primar performant.

CITEŞTE ŞI: „Gabriel Boriga este hotărât să lupte pentru Târgovişte până la ultima picătură de energie”

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Cursa continuă! Gabriel Boriga rămâne în fruntea echipei de la Primăria Târgovişte

  1. iulia

    asa da primar!
    tine-o tot asa!

     

Adaugă un Comentariu

*