Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: De pe patul de spital, primarul Dan Iacobuţă în asigură pe găeşteni că-şi va duce proiectele la bun sfârşit

DÂMBOVIŢA: De pe patul de spital, primarul Dan Iacobuţă în asigură pe găeşteni că-şi va duce proiectele la bun sfârşit 

dan iacobuta

Dan Iacobuţă, primarul oraşului Găeşti, se află de ceva vreme în Turcia pentru tratament la una dintre cele mai mari şi renumite clinici medicale.

Edilul este măcinat de gânduri, de boală, dar nu şi-a pierdut optimismul, poate doar ceva dintre „prietenii” care vuiau pe lângă el atunci când era în putere. Potrivit publicaţiei Cronica de Găeşti, Dan Iacobuţă dă semne de însănătoşire. A mărturisit că nu le va face pe plac duşmanilor şi nu va ceda în lupta cu boala.

„Nu am făcut pentru oraş nici un sfert din ceea ce mi-am propus şi sunt hotărât să nu mor până nu voi face măcar jumătate. În ceea ce-i priveşte pe cei care acum se bucură, este problema lor dacă vor să mă împiedice sau să mă ajute”, a declarat Dan Iacobuţă pentru Cronica de Găeşti.

Îi transmitem şi noi multă sănătate, încredere în Dumnezeu şi forţă. De oameni precum edilul de la Găeşti este nevoie pe lumea asta!

Adaugă un Comentariu

*