Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Declaraţii politice marca Ţuţuianu, Grozavu are un creier cât nuca, iar Vladu pleca după curent cu… găleata!

DÂMBOVIŢA: Declaraţii politice marca Ţuţuianu, Grozavu are un creier cât nuca, iar Vladu pleca după curent cu… găleata! 

adrian tutuianu

Nici nu ne aşteptam să treacă mult timp până ce Adrian Ţuţuianu le va da în gură liberalilor care l-au atacat în ultima conferinţă de presă. Cei vizaţi de preşedintele PSD Dâmboviţa au fost copreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Iulică Vladu şi consilierii judeţeni Jean Popescu şi Gabriel Grozavu. Spune liderul social-democraţilor dâmboviţeni că în capetele celor trei sunt foarte multe confuzii.

Neaşteptat pentru Ţuţuianu pare atacul lansat împotriva sa de Jean Popescu pe care, până acum, l-a lăsat în pace, dar nu mai poate tolera comportamentul doctorului liberal despre care spune că „a parazitat timp de 25 de ani instituţia numită Consiliu Judeţean şi că este cazul să plece acasă. Singurul drum pe care îl cunoaşte bine Jean Popescu în CJD este drumul spre casierie”.

Jean Popescu

Jean Popescu – consilier judeţean

Îi mai aminteşte Ţuţuianu că, în calitate de prefect al judeţului Dâmboviţa, într-o perioadă când PDL se afla la putere, a „contribuit” alături de alţii la înăbuşirea unor proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere a judeţului Dâmboviţa şi la închiderea spitalului din Titu.

„Jean Popescu este vinovat, alături de alţii, de rămânerea în urmă a judeţului Dâmboviţa şi de starea jalnică pe care o avem şi astăzi pe o parte a infrastructurii de drumuri naţionale”, a adăugat Ţuţuianu.

I-a venit apoi rândul lui Gabriel Grozavu, pe care spune Adrian Ţuţuianu că l-a menajat, fiindcă a apreciat la el consecvenţa de a rămâne în PNL, dar acum, gata, relaţiile de prietenie încetează.

Gabriel Grozavu - consilir judeţean

Gabriel Grozavu – consilir judeţean

„Domnul Grozavu are un cap mare, dar un creier mic cât nuca”. Mai mărturiseşte Ţuţuianu că, pe vremea când Gabriel Grozavu era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, se trezea mereu în birou cu Volintiru, şeful PNL, care îl ruga să-l schimbe din funcţie pe Grozavu.

Cu Iulian Vladu treaba pare a fi mai serioasă. Zice Ţuţuianu că, dacă în Dâmboviţa se va face vreodată un monument al prostiei politice, va trebui să fie folosită imaginea lui Vladu, „fiindcă a promis că se va face un aeroport la Vişina”. Mai povesteşte Ţuţuianu o posibilă întâmplare din tinereţea copreşedintelui PNL Iulian Vladu.

„Era stagiar la un service la Găeşti. Un maistru mai hâtru l-a trimis să aducă o găleată de curent, domnul Iulică Vladu s-a repezit brusc, a luat găleata şi a plecat să caute curent”.

Şi, uite aşa, se consumă politica dâmboviţeană… Să te bucuri sau să înjuri de mama focului?

Iulian Vladu - copreşedinte PNL Dâmboviţa

Iulian Vladu – copreşedinte PNL Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*