Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Democrat-liberalii cer autorităţilor să desecretizeze contractele pentru deszăpezire

DÂMBOVIŢA: Democrat-liberalii cer autorităţilor să desecretizeze contractele pentru deszăpezire 

iulian vladu 3

PDL Dâmboviţa, prin vocea preşedintelui Iulian Vladu, solicită prefectului Victor Sanda şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, să facă publice contractele cu firmele de deszăpezire care acţionează pe drumurile naţionale şi judeţene.

„Am văzut oameni blocați în zăpadă, în sudul județului și pe Autostrada București – Pitești, peste 5 ore. Nimeni nu s-a dus la ei, nimeni nu le-a oferit ceai cald sau apă. Am avut ambulanțe blocate, pacienți care aveau nevoie urgent de ajutor medical de specialitate la care s-a ajuns foarte greu sau deloc. Asta, pentru că intervenția a fost organizată prost, pentru că nu a existat un centru de decizie, pentru că forțele de intervenție au fost coordonate deficitar”, a declarat Iulian Vladu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Democrat-liberalii cer autorităţilor să desecretizeze contractele pentru deszăpezire

  1. vlase

    domnule vladu.acum vreo 4 ani in urma am vazut oameni la limita subzistentei.erau profesori,doctori,militari si alti bugetari.de ce?fiindca niste nenorociti le-a mcsorat drastic salariile.de ce le-0a micsorat?ca acei nenorociti sa traiasca ei si camarila lor bine.acum tineti cu amaratiii.sunteti jalnic.

     

Adaugă un Comentariu

*