Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia pune preţ pe dezbaterile în teritoriu!

DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia pune preţ pe dezbaterile în teritoriu! 

claudia gilia 1

Deputata PSD de Dâmboviţa Claudia Gilia consideră că activitatea desfăşurată în teritoriu, în circumscripţia electorală în care a fost aleasă, întâlnirile cu cetăţenii şi cu reprezentanţii administraţiei publice locale sunt esenţiale pentru stabilirea strategiei de lucru în cadrul Parlamentului României, în vederea elaborării de acte normative care să vină în întâmpinarea nevoilor şi cerinţelor oamenilor şi societăţii româneşti.

„Am avut mai multe întâlniri cu aleșii locali, reprezentanți de instituții și locuitori din comunele Bilciurești, Cojasca și Cornești. A fost o continuare a dialogului pe care l-am avut permanent cu aceste comunități, prezentându-le acum activitatea pe care o desfășor, ca parlamentar, în cadrul Comisiei juridice, disciplină și imunități, în cadrul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și, sigur, în plenul Camerei Deputaților.

Un subiect extrem de important a fost legat de Programul Național de Dezvoltare Locală (etapa a II-a). Am subliniat necesitatea depunerii documentațiilor aferente proiectelor aprobate la finanțare până la sfârșitul acestei luni. Ar fi o pată pe imaginea administrațiilor locale și pe imaginea noastră, ca județ, să ne trezim cu proiecte blocate la finanțare din cauze pe care, de la un punct încolo, nu le mai înțeleg. Am spus-o și eu de atâtea ori, au spus-o și alți reprezentanți ai PSD Dâmbovița: E păcat ca un program cu adresabilitate atât de mare să nu fie fructificat”, precizează Claudia Gilia, fost vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, de la 1 septembrie deputat.

Adaugă un Comentariu

*