Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia şi-a deschis trei cabinete parlamentare şi începe audienţele

DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia şi-a deschis trei cabinete parlamentare şi începe audienţele 

Claudia Gilia - deputat PSD de Dâmboviţa

Fosta vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Dâmboviţa este, din data de 4 septembrie 2017, deputat PSD în Parlamentul României. Claudia Gilia îl înlocuieşte pe Leonardo Badea, numit preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Ne-a declarat că îi va reprezenta cu cinste pe alegătorii din Dâmboviţa şi va contribui, prin activitatea ce o va desfăşura în cadrul înaltului for legislativ, la bunăstarea poporului român, la respectul faţă de lege şi democraţie.

Claudia Gilia face parte din Comisia de disciplină şi imunităţi şi, la cerere, a fost inclusă şi în Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, fiind membră a Grupului de prietenie cu Spania.

Pentru activitatea pe care o va desfăşura în judeţ, deputata PSD şi-a deschis trei cabinete parlamentare, la Târgovişte (în clădirea Consiliului Judeţean Dâmboviţa), Moreni şi Băleni. Claudia Gilia consideră că este important să discute direct cu cetăţenii şi, astfel, să afle problemele comunităţilor locale. Prin urmare, în această după-amiază, începe programul de audienţe.

„Astăzi, la ora 17:00, voi discuta cu oamenii la Răcari, la sediul PSD. Mâine, 22 septembrie, la ora 17:00, voi fi la Titu, iar la ora 19:00 ajung în comuna Băleni”, ne-a spus Claudia Gilia.

Adaugă un Comentariu

*