Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputata Oana Vlăducă, solicitări la Ministerul Energiei pentru Potlogi şi Lunguleţu

DÂMBOVIŢA: Deputata Oana Vlăducă, solicitări la Ministerul Energiei pentru Potlogi şi Lunguleţu 

oana vladuca

Deputata PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă s-a adresat ministrului Energiei, Toma-Florin Petcu, în completarea demersurilor reprezentanţilor administraţiilor publice locale din Lunguleţu şi Potlogi pentru punerea funcţiune a lucrărilor de extindere a reţelei de alimentare cu gaze naturale executate în satele componente ale comunelor sus-amintite.

La Lunguleţu, au fost parcurse toate etapele procedurale, există şi 100 de solicitări de racordare, însă se întârzie operaţionalizarea reţelei de distribuţie. Cât priveşte comuna Potlogi, aflată în aceeaşi situaţie, spune parlamentara, este nevoie de încheierea unui act adiţional la contractul de concesiune încheiat între Distrigaz Sud şi Ministerul Energiei, document care s-ar afla de mai multe săptămâni în analiză la Ministerul Energiei.

Recepţia la finalizarea lucrărilor de extindere a reţelei în satul Româneşti a fost efectuată la începutul lunii septembrie 2016, iar protocolul de predare-preluare între Consiliul Local Potlogi şi SC Distrigaz Sud Reţele a fost semnat în decembrie 2016.

„Față de cele consemnate, vă rog, domnule ministru, să dispuneti verificarea stadiului documentației – act adițional la contractul de concesiune și să ne sprijiniți în vederea semnării acestuia și punerii în funcțiune a rețelei de distribuție gaze naturale în satul Românești, comuna Potlogi”, precizează deputata oana Vlăducă în interpelarea adresată ministrului Energiei, Toma-Florin Petcu.

Adaugă un Comentariu

*