Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputata Oana Vlăducă sprijină demersurile Asociaţiei Cultul Eroilor

DÂMBOVIŢA: Deputata Oana Vlăducă sprijină demersurile Asociaţiei Cultul Eroilor 

oana vladuca cultul eroilor 2 k

Eroii sunt memoria vie a istoriei noastre. Este, aşadar, nu doar o datorie, ci şi o onoare să ne cinstim înaintaşi. Sunt oameni care s-au jertfit pentru valorile neamului, iar dacă îi uităm ar însemna să-i trimitem din nou la moarte! Strămoşii noştri martiri sunt o pildă pentru generaţiile de astăzi, dar şi pentru cele ce vor veni după noi…

În încercarea de a le păstra veşnică amintirea, deputata PSD Oana Silvia Vlăducă, membră în comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, s-a alăturat demersurilor conducerii Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor – Filiala Mihai Viteazul Dâmboviţa de a înfiinţa subfiliale în fiecare localitate din judeţ.

oana vladuca cultul eroilor 1 kAstfel, parlamentara a organizat săptămâna aceasta, împreună cu col. (r) Gheorghe Şerban şi ing. Nicolae Posta, o întâlnire de lucru cu primarii de pe Valea Dâmboviţei. Gazdă a fost edilul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu.

În cadrul discuţiilor, au fost abordate mai multe subiecte:
– organizarea unor evenimente cu ocazia Centenarului Marii Uniri
– elaborarea, în fiecare localitate, a unei „Cărţi de Aur”
– probleme legate de monumentele eroilor din fiecare comună.

„Cred cu tărie că istoria este importantă pentru fiecare dintre noi, este parte integrantă din noi”, a concluzionat deputata Oana Vlăducă.

Adaugă un Comentariu

*