Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » MORENI: Deputata Oana Vlăducă sprijină Primăria în demersurile pentru construirea de ANL-uri

MORENI: Deputata Oana Vlăducă sprijină Primăria în demersurile pentru construirea de ANL-uri 

oana vladuca moreni

Deputata PSD Oana Vlăducă sprijină, ori de câte ori este solicitată, demersurile primarilor dâmboviţeni care vizează dezvoltarea comunităţilor locale, indiferent că este vorba despre infrastructura rutieră, de apă şi canalizare sau despre învăţământ, sănătate ori proiecte culturale.

CITEŞTE ŞI: Propunerea deputatei Oana Vlăducă a fost inclusă în strategia naţională pentru persoane cu dizabilităţi

De altfel, Oana Vlăducă şi-a petrecut mare parte din vacanţa parlamentară în teritoriu, fiindcă şi-a dorit să afle „la cald” care sunt problemele cu care se confruntă administraţiile publice locale şi cetăţenii.

CITEŞTE ŞI: Elevi din Republica Moldova vor studia la Voineşti şi Nucet, graţie deputatei Oana Vlăducă

Astăzi, 4 septembrie, tânăra parlamentară, aflată la primul mandat, l-a însoţit pe directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Andrei Cosmin Ţurcanu, în timpul vizitei de documentare în municipiul Moreni. Şeful ANL a dorit să discute la faţa locului sursele de finanţare, modul de implementare şi detaliile proiectului privind construirea a 56 de noi unităţi locative pentru tineri în zona ANL (Bulevardul 22 Decembrie).

Adaugă un Comentariu

*