Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Corneliu Ştefan i-a premiat pe absolvenţii care au luat BAC-ul cu media 10!

DÂMBOVIŢA: Deputatul Corneliu Ştefan i-a premiat pe absolvenţii care au luat BAC-ul cu media 10! 

cornel stefan si elevi de zece

Tânărul deputat PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu cei doi absolvenţi de clasa a XII-a din judeţ care au finalizat examenul de bacalaureat cu zece pe linie. Demnitarul a discutat mai bine de două ore cu Beatrice Grigore şi Rareş Borcea. I-a felicitat pentru rezultatele obţinute la examenul de maturitate şi le-a urat să aibă parte de realizări în plan profesional.

Deputatul a fost plăcut surprins de faptul că cei doi tineri cunoşteau foarte bine problematica socio-politică şi economică a judeţului Dâmboviţa. De remarcat că Rareş Borcea a fost preşedintele Consiliului Elevilor şi s-a implicat în numeroase activităţi civice.

„A fost o experienţă emoţionantă şi constructivă deopotrivă. Am constatat cu mândrie că elevii noştri au o gândire matură, bine structurată, au ţine precise şi sunt decişi să se realizeze în plan profesional. Sper ca tinerii de acest gen, după studiul aprofundat pe care îl vor urma, să rămână în România pentru a contribui la dezvoltarea şi bunăstarea ţării noastre”, a spus Corneliu Ştefan.

Cei doi tineri i-au prezentat deputatului PSD şi câteva propuneri cu privire la dezvoltarea zonei turistice a Bucegilor şi a municipiului Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*