Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Georgică Dumitru crede că doar fondurile europene pot dezvolta judeţul

DÂMBOVIŢA: Deputatul Georgică Dumitru crede că doar fondurile europene pot dezvolta judeţul 

georgica dumitru 3

Liderul ALDE Dâmboviţa, deputatul Georgică Dumitru, nu pierde ocazia de a afirma de fiecare dată că, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, trebuie schimbată actuala conducere „pentru a aduce un suflu nou şi o energie mult mai mare pentru realizarea obiectivelor pe care noi, cei de la ALDE, le-am propus”. Georgică Dumitru este optimist şi are convingerea că, sprijinit de consilieri de la PNL, ba chiar şi de la PSD, va ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Deputatul are planuri mari şi este convins că judeţul se poate dezvolta prin accesarea de fonduri europene. Dar, consideră că acest deziderat nu poate fi atins dacă nu va fi creat în cadrul Consiliului Judeţean un compartiment de specialitate deservit de adevăraţi profesionişti, experţi în domeniu. Şi, pentru ca această echipă să fie eficientă, spune Georgică Dumitru, trebuie să existe o salarizare motivantă şi să li se ofere celor care lucrează acolo perspectiva unei cariere pe termen lung, cât şi protecţie faţă de abuzurile politice.

„Mai venim cu o idee, aceea de a crea, la nivelul Consiliului Judeţean, funcţii de monitorizare permanentă a corelării dintre proiectele în derulare şi resursele existente la nivelul beneficiarului”, a precizat Georgică Dumitru, candidat ALDE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*