Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Ion Stan a fost primit cu căldură la Voineşti

DÂMBOVIŢA: Deputatul Ion Stan a fost primit cu căldură la Voineşti 

stan - tutuianu

După o absenţă îndelungată din viaţa publică, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa – deputatul Ion Stan a onorat invitaţia de a participa la Voineşti la inaugurarea complexului muzeal de la Gemenea Onceşti.

Analizând primele impresii receptate la faţa locului, o parte dintre politicienii dâmboviţeni s-au simţit stingheriţi în prezenţa fostului lider. Unii s-au întors cu spatele, alţii s-au făcut că nu-l văd. Am auzit chiar şi întrebări de genul „Ai dat mâna cu Stan”. De menţionat că în zonă se aflau destui dintre cei care odată, nu chiar de mult, se lăudau cu prietenia lui Ion Stan.

Politicos s-a arătat preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, care l-a salutat respectos pe Ion Stan. Cei mai bucuroşi de prezenţa demnitarului au fost voineştenii aflaţi la eveniment.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Deputatul Ion Stan a fost primit cu căldură la Voineşti

  1. wan

    Mare om,mare valoare DM STAN pentru pesedisti.

     
  2. vasile

    Tot pușcăria îl mănâncă pe acest securist care a vândut industria târgovișteană împreună cu prietenul său Năstase, care de bine de rău a trecut un pic pe la pușcărie, prea puțin însă pentru cât rău a făcut României.Stan, Dumitru, Popescu(Și Florin și Irinel), Țuțuianu, personaje triste pentru dâmbovițeni!

     

Adaugă un Comentariu

*