Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Ionuţ Săvoiu nu mai este pe aceeaşi lungime de undă cu preşedintele Adrian Ţuţuianu

DÂMBOVIŢA: Deputatul Ionuţ Săvoiu nu mai este pe aceeaşi lungime de undă cu preşedintele Adrian Ţuţuianu 

ionut savoiu

Marşând pe ideea că în PSD există democraţie şi fiecare poate să-şi susţină un punct de vedere fără să fie pedepsit, deputatul Ionuţ Săvoiu a declarat astăzi că este pentru alegerea preşedinţiilor de Consilii Judeţene prin vot indirect, de către aleşii judeţeni. În opinia parlamentarului de Dâmboviţa, uninominalul, în ceea ce-i priveşte pe şefii de Consilii Judeţene, nu a adus exemple bune pentru politica românească.

„Eu mă situez pe poziţia susţinerii acestei idei şi foarte mulţi colegi din PSD susţin această idee”, a spus Săvoiu.

Deputatul crede că acest tip de alegere lasă loc pentru negociere, pentru stabilirea unei majorităţi la nivel judeţean, care să producă un nou climat de dezvoltare pentru respectivele comunităţi.

„Eu cred că societatea românească are nevoie de dezbaterea principalelor teme importante, indiferent dacă este vorba de nivel naţional sau judeţean. O atitudine din asta exclusivistă şi de spirit gregar nu cred că este favorabilă unei dezvoltări, unei societăţi normale”, a mai precizat Ionuţ Săvoiu.

Trebuie menţionat că şeful PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, nu împărtăşeşte această idee, ca de altfel mai toţi lideri PSD, conducători de judeţ. Ţuţuianu, nu de puţine ori, s-a exprimat că, în cazul votului indirect de alegere a preşedintelui de Consiliu Judeţean, se va retrage şi va opta pentru un mandat de senator.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Deputatul Ionuţ Săvoiu nu mai este pe aceeaşi lungime de undă cu preşedintele Adrian Ţuţuianu

  1. vasile

    Ne-am saturat de criminalii astia,au distrus tot si spera sa mearga mai departe asa!JOS PSD!

     

Adaugă un Comentariu

*