Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Iulian Vladu, exces de demagogie după demisia lui Ponta!

DÂMBOVIŢA: Deputatul Iulian Vladu, exces de demagogie după demisia lui Ponta! 

iulian vladu

PNL se grăbeşte la ciolan! Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia lui Ponta, fără să mai punem la socoteală tragedia de la clubul bucureştean, care încă ne răscoleşte, şi liderii liberali au ieşit la dat cu părerea. Bineînţeles, pe temele care li se par lor interesante. Graba strică treaba, dar politicienii noştri nu prea au limite. Au obrazul gros şi nici nu primesc sfaturi bune!

Deputatul Iulian Vladu, copreşedintre PNL Dâmboviţa, a făcut parte din PDL. A fost pe cai mari. S-a aflat la putere. Au gafat enorm atunci. Au întronat un sistem represiv, corupt, însăşi Băsescu, şeful lor suprem, o recunoaşte. Au tăiat salarii, au închis şcoli, spitale. Iar ei, după cum spunea Elenuţa Udrea, cărau banii cu genţile la partid şi îşi petreceau vacanţele pe Costa de Azur.

Tinerii, pe vremea guvernului PDL, au fost bătuţi de jandarmi în stradă, fiindcă şi-au permis să protesteze. Acum, sunt elogiaţi! Spune Iulică Vladu, într-un comunicat de presă, că democraţia a ajuns, după 26 de ani, la maturitate. Nu a ajuns, domnule Vladu, este doar pe drumul cel bun. Va ajunge când nu vom mai avea în funcţii oportunişti, carierişti şi demagogi!

Preocupat să-l înfiereze pe Victor Ponta, deputatul Vladu a pierdut din vedere că, ieri, în Bucureşti, protestatarii au mai avut un slogan interesant: „Parlament penal, marş la tribunal”! Aşadar, de ce nu-şi dau demisia şi deputaţii şi senatorii, nu doar premierul şi Guvernul pe care l-a condus? O cere strada!

„Demisia premierului Victor Ponta este una tardivă, provocată de presiunea imensă a străzii. Românii s-au trezit, după ce au suportat o guvernare care nu-i mai reprezintă și care i-a sfidat în toate modurile posibile. Este un moment în care clasa politică trebuie să dea dovadă de respect și de decență, în fața unei națiuni îngenunchiate de durere și de furie.

Plecarea din funcții a lui Ponta, Oprea și Piedone este meritul tinerilor români, care demonstrează că le pasă și că nu mai acceptă un sistem corupt care – iată – și-a luat un tribut prea mare!

Democrația românească a ajuns – după 26 de ani – la maturitate. Avem obligația să le oferim românilor societatea normală și prosperă pe care și-o doresc. Este o responsabilitate imensă, pe care însă trebuie să ne-o asumăm, cu bună credință și înțelegând mesajul pe care l-am primit.

Co-președinte PNL Dâmbovița,
Iulian Vladu”

Adaugă un Comentariu

*