Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa îl vrea pe Ţuţuianu schimbat din funcţia de preşedinte al PSD

DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa îl vrea pe Ţuţuianu schimbat din funcţia de preşedinte al PSD 

radu popa 1

A reizbucnit furtuna în PSD Dâmboviţa! De fapt, de vreo doi ani este tot prezentă în sânul organizaţiei, numai că au existat perioade de acalmie înşelătoare. Compromisuri, complezenţă, rezistenţă, amăgiri, false jurăminte, jocuri, mici comploturi şi tot tacmul de înjurături cu iz politic sau ne politic.

Scânteia s-a reaprins aseară, când s-a întrunit Biroul Politic Judeţean al PSD. Multe puncte pe ordinea de zi, dar nu s-a trecut niciunul. Unii le-au considerat banale sau anormale.

Preşedintele Adrian Ţuţuianu s-a supărat rău. Se pare că şeful social-democraţilor dâmboviţeni i-a înfierat cu mânie proletară pe câţiva colegi prezenţi sau neprezenţi la şedinţă. Unul dintre cei puşi la zid a fost deputatul Radu Popa căruia i s-au găsit diferite vine legate de activitatea partidului.

Una dintre problemele ridicate şi care a tensionat atmosfera a fost candidatura pentru funcţia de primar al Târgoviştei. PSD nu s-a hotărât cu cine să meargă în alegeri. Unii ar bate în retragere, alţii nu prea sunt hotărâţi dacă să candideze din partea partidului sau să meargă independenţi…

Radu Popa, când a aflat că a fost ţinta atacurilor lui Ţuţuianu, s-a dezlănţuit pe Facebook, declaraţiile sale, gen mărturisiri, fiind preluate de presa locală şi naţională cu trimiterea „senzaţional”.

Afirmaţiile deputatului sunt deosebit de grave şi, cu siguranţă, vor intra în atenţia organelor statului. Radu Popa ne-a spus că se aştepta ca, la replicile sale acide, să răspundă Adrian Ţuţuianu şi nu ceilalţi membri din echipa de conducere, cum s-a întâmplat astăzi.

„Constat cu surprindere că se acţionează exact ca pe vremea lui Ceauşescu. Colegii de partid se înghesuie la mesaje de sprijin şi de solidaritate cu conducătorul iubit. Nu mă aşteptam ca primarul de la Şotânga, Cristi Stroe, pe care îl respect şi îl stimez, să aibă o reacţie aşa rapidă împotriva mea. Pentru toate declaraţiile pe care le-am făcut, pentru fiecare cuvinţel, am susţinere. Aştept să răspundă domnul Ţuţuianu, apoi voi acţiona în consecinţă. Dar, poate are inteligenţa să tacă”, a precizat, pentru incomod-media.ro, Radu Popa.

Deputatul afirmă că Ţuţuianu ar trebui să se retragă din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa.

„Normal ar fi ca preşedintele Consiliului Judeţean să nu conducă şi partidul”, spune Popa.

Tânărul demnitar crede că apele se vor limpezi la congresul partidului.

„Aştept ca Liviu Dragnea, care este simbolul corupţiei în partid, dar şi în ochii românilor, să aibă bunul simţ să se retragă şi, o dată cu el, toţi cei care îl sprijină”, a mărturisit Radu Popa.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa îl vrea pe Ţuţuianu schimbat din funcţia de preşedinte al PSD

  1. Anisoara Beta

    Parlamentar redistribuit si declarat incompatibil de ANI ! Al cui purtător de cuvânt ești ? Carai pana de curând sacoșa de bani a lui DD. Acum la cine slugaresti ?

     

Adaugă un Comentariu

*