Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa le cere colegilor parlamentari să facă front comun împotriva lui Gabriel Boriga

DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa le cere colegilor parlamentari să facă front comun împotriva lui Gabriel Boriga 

gabi boriga - radu popa

Deputatul PSD Radu Popa – consilier al premierului Victor Ponta şi posibil candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Târgovişte, după cum a fost nominalizat de preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu – le-a cerut colegilor parlamentari să facă front comun împotriva fostului edil al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, pe care îl acuză că a declanşat un atac politic la prefectul şi subprefectul judeţului, pe motiv ca aceştia au emis ordinul care constată încetarea mandatului său de primar.

„Fostul primar Boriga, uzând de primele pagini ale unui ordinar manual de tehnici de manipulare, iese în spaţiul public susţinând sus şi tare că vinovat de situaţia în care s-a ajuns, printre altele şi aceea că vor fi cheltuiţi alţi bani publici pentru organizarea unor alegeri, nu este el, cel care a fost condamnat penal pentru săvârşirea unei fapte penale, ci prefectul și subprefectul care, eventual, ar fi trebuit să nu pună în executare o hotărâre judecătorească. (…)

Solicit tuturor colegilor mei, deputaţi şi senatori, fie ai Puterii sau ai Opoziţiei, să îşi manifeste solidaritatea cu legea şi nu cu infractorii. Tăcerea noastră a făcut posibilă această mutilare publică a deciziei judecătoreşti iar perpetuarea acestui comportament ne situetează în siajul complicității”, se arată în comunicatul de presă transmis astăzi către mass-media de către Radu Popa, deputat PSD de Târgovişte.

Gabriel Boriga – fostul primar al Târgoviştei nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzaţiile ce i-au fost aduse de către Radu Popa.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Deputatul Radu Popa le cere colegilor parlamentari să facă front comun împotriva lui Gabriel Boriga

  1. Alfabeta

    Radu Popa, cel care umbla cu sacosa de bani pe langa Dan Diaconescu, ar trebui sa fie ocupat cu alte probleme si nu cu problemele penale ale lui Boriga. De aceste probleme se ocupa institutiile abilitate. Nu mai are rabdare ,,targovisteanul” Plumb si si-a scos gasca la bataie ? Oricum nu va fi ales el primar, ci un targovistean adevarat, pentru ca asa este corect.

     

Adaugă un Comentariu

*