Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Despăguburi uriaşe pentru Dorin Staicu, directorul înlăturat de PDL de la Compania de Apă

DÂMBOVIŢA: Despăguburi uriaşe pentru Dorin Staicu, directorul înlăturat de PDL de la Compania de Apă 

staicu

Dorin Staicu, fostul director general al Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, înlocuit de la conducere pe criterii politice în perioada când la putere se afla PDL, nu s-a dat bătut. Imediat ce a fost îndepărtat a început lupta juridică, pentru a demonstra că ceea ce i s-a întâmplat şi nedreptăţile îndurate au fost abuzuri, neţinându-se cont de performanţă şi profesionalism.

Până acum, pe baza unor expertize independente, Dorin Staicu a câştigat toate fazele procesuale. Urmează ca decizia finală să vină de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Până nu se consumă şi această etapă, până nu există o hotărâre definitivă, nu putem spune că am câştigat. Am arătat până acum că măsura luată a fost una abuzivă şi, atenţie, de fiecare dată s-a demonstrat că mandatul meu, care avea şi criterii de performanţă, nu numai că a fost respectat, dar a fost şi depăşit”, ne-a declarat prof. univ. dr. ing. Dorin Staicu.

Fostul director al Companiei de Apă, dacă hotărârea va rămâne definitivă, va fi despăgubit cu peste 1,2 miliarde de lei vechi de către societatea care are ca acţionar majoritar Consiliul Local Târgovişte. Deocamdată, se aşteaptă redactarea sentinţei, trimiterea documentului către părţile implicate şi apoi ultima cale de atac, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Termenul va fi probabil tocmai în 2017-2018.

Adaugă un Comentariu

*