Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Dincolo de sondaje, PSD are toate şansele să depăşească 50 de procente în judeţ

DÂMBOVIŢA: Dincolo de sondaje, PSD are toate şansele să depăşească 50 de procente în judeţ 

electoral PSD 7

PSD Dâmboviţa a continuat seria întâlnirilor electorale impuse de alegerile pentru Parlamentul European ce se vor desfăşura pe data de 25 mai. După ce sâmbătă s-a mers pe Valea Dâmboviţei, duminică, 18 mai, caravana electorală condusă de preşedintele Adrian Ţuţuianu s-a aflat în comunele din sud: Brezoaele, Slobozia Moară, Lunguleţu, Poiana, Potlogi, Corbii Mari şi Odobeşti. Din echipa de campanie, alături de primarii şi viceprimarii partidului, consilieri locali, membri şi simpatizanţi, au făcut parte: eurocandidata Claudia Gilia, senatorul Valentin Calcan, deputatul Ionuţ Săvoiu, Ion Nicolae – fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, fost primar al oraşului Titu, şi directori ai instituţiilor deconcentrate.

electoral PSD 1

Întâlnirile, la care au participat sute de locuitori ai comunelor vizitate, au avut ca principal scop prezentarea listei de candidaţi ai Alianţei PSD-UNPR-PC, în mod special a candidatei din Dâmboviţa – Claudia Gilia, o femeie bine pregătită profesional, capabilă să ne reprezinte cu succes în înaltul for european.

Social-democraţii consideră că sunt singurii de pe scena politică românească care luptă pentru echitate, dreptate, pentru valorile familiei, pentru prosperitate, locuri de muncă şi dezvoltare economică.

Ideea pe care s-a marşat este aceea că, în Parlamentul European, este nevoie de o echipă puternică a socialiştilor europeni care să poată impune conducerea Comisiei Europene.

Europarlamentarii social-democraţi vor lupta să obţină pentru ţara noastră un post de comisar european într-un domeniu strategic care să sprijine dezvoltarea economică şi socială a României, care să lupte pentru cetăţenii noştri, nu tocmai bine văzuţi în Europa.

electoral PSD 8

În toate comunele, s-a discutat liber cu oamenii, într-un cadru demn, prietenos. Reprezentanţii PSD din administraţia publică judeţeană şi locală au notat nemulţumirile cetăţenilor vizavi de probleme ce ţin de viaţa de zi cu zi, infrastructură, dorinţe neîmplinite şi, evident, au promis rezolvare.

Concluzia care se poate trage urmărind desfăşurarea mitingurilor PSD este că, în judeţul Dâmboviţa, social-democraţii vor obţine peste 50 de procente. PSD este singurul partid care se află la un nivel de navigare optim, comparativ cu celelalte formaţiuni politice care plutesc aproape în derivă.

electoral PSD 6 electoral PSD 4 electoral PSD 3 electoral PSD 2 electoral PSD 9 electoral PSD 5

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Dincolo de sondaje, PSD are toate şansele să depăşească 50 de procente în judeţ

  1. moshu49

    spune-mi cu cine te însoţeşti – Ion Nicolae, politrukul care a birjărit şi Târgoviştea cît a fost pe la Primăria noastră – ca să-ţi spun cine eşti sau la ce să te aştepţi.
    cine nu a fost activ, nu la Cîntarea României!, cît sfertodoctul ăsta a condus Primăria Târgoviştei, să tacă! :(
    cît despre campania asta prezidenţială, că despre ce altceva este vorba mai sus, văd că Ponta i-a mobilizat cu ameninţarea „Dacă nu luăm preşedinţia, scapă cine poate!”

     

Adaugă un Comentariu

*