Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Directoarea de la APIA ia în derâdere hotărârile judecătoreşti

DÂMBOVIŢA: Directoarea de la APIA ia în derâdere hotărârile judecătoreşti 

adresa apia

Am trăit să o vedem şi pe asta! Un şef de instituţie, în cazul de faţă directoarea de la APIA Dâmboviţa – Corina Alexandrina Gârleanu, cere lămuriri instanţei de judecată care a pronunţat o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

Doamna Gârleanu refuză să pună în aplicare o decizie a Curţii de Apel Ploieşti, prin care APIA este obligată să înapoieze unei primării din judeţ peste un miliard de lei vechi, pe motiv că… „a solicitat lămurirea sentinţei”.

Nu putem să nu ne întrebăm ce se mai poate lămuri în cazul unei hotărâri judecătoreşti definitivă şi irevocabilă? În altă ordine de idei, ce au păzit juriştii de la APIA, de nu au reuşit să-i convingă pe magistraţi, în timpul procesului, că instituţia pe care o reprezintă nu a greşit cu nimic şi, în concluzie, nu trebuie să restituie niciun ban?

Trebuie să vă mai spunem că aberaţia cu „lămurirea sentinţei”, scrisă negru pe alb într-o adresă oficială către primăria cu care APIA a fost în litigiu, are girul Compartimentului Juridic. Fără comentarii!

Adaugă un Comentariu

*