Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Directorul Eco-Sal şi-a dat demisia, la trei ani de la numire

DÂMBOVIŢA: Directorul Eco-Sal şi-a dat demisia, la trei ani de la numire 

consiliul local TGV

Societatea de Salubritate a Primăriei Târgovişte Eco-Sal SA a rămas fără director, după ce Cătălin Pană a solicitat încetarea contractului individual de muncă începând cu data de 20 martie 2014.

Prin urmare, în şedinţa extraordinară de luni 17 martie, consilierii locali vor desemna un alt conducător la Eco-Sal SA.

Cătălin Pană a fost numit director al societăţii prin hotărârea Consiliului Local Târgovişte nr. 35/28.02.2011. În această perioadă de trei ani, a coordonat eficient activitatea de la Eco-Sal SA, neînregistrându-se deficienţe deosebite.

Cel de-al doilea punct înscris pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de luni vizează rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, respectiv majorarea acestuia cu suma de 981 mii lei, reprezentând sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată.

În final, consilierii vor lua în discuţie proiectul de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 15.000 de lei către Universitatea Valahia din Târgovişte pentru dotarea cu mochetă personalizată a sălii Centrului Internaţional de Conferinţe din strada Maior Ion Alexandrescu.

Adaugă un Comentariu

*