Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Directorul economic de la LDP a scăpat ca prin minune dintr-un accident feroviar la Nisipuri

DÂMBOVIŢA: Directorul economic de la LDP a scăpat ca prin minune dintr-un accident feroviar la Nisipuri 

accident ldp

Fiindcă s-a grăbit peste măsură, directorul economic al SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA, Viorel Tache, a făcut praf maşina societăţii. Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată fără barieră dintre Gura Ocniţei şi Nisipuri.

Se pare că şeful de la LDP, neatent, a depăşit un autoturism oprit regulamentar pentru a lăsa să treacă automotorul şi s-a angajat în trecerea căii ferate, moment în care a fost lovit de utilajul feroviar. Din fericire, şoferul a scăpat cu răni uşoare, însă, dacă va fi găsit vinovat, va rămâne fără permis şi va plăti şi stricăciunile produse maşinii de serviciu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Directorul economic de la LDP a scăpat ca prin minune dintr-un accident feroviar la Nisipuri

 1. Cocuta

  Ce pacat ca nu te-a agatat trenu’ Viorele!

  Norocul nu vine de doua ori … plateste masina tarii caci altfel se supara foc Daciana lu’ Ponta!
  Da si carburantul batute-ar soarta … cum isi permite o firma in faliment sa plateasca unui tembel masina de serviciu in folos personal si pt deplasarea de la domicilu’ la locul de frecat menta?
  Viorele, avand norocul chiorului ar trebui sa-ti iei calabalacul si sa canti in alta parte, impreuna cu gasca ta de penali pt ca firma pe care ai supt-o pana acum este datorita voua la faliment!

  Ne-am bucura sa te stim in siguranta … adica la racoare!

   

Adaugă un Comentariu

*