Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Discuţii şi exerciţii de coaching, după premiera filmului „Finding Joe” la Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Discuţii şi exerciţii de coaching, după premiera filmului „Finding Joe” la Târgovişte 

finding joe

Joi, 12 martie, “Coaching in Targoviste” te invită din nou la film! De această dată, în cadrul parteneriatului încheiat cu Institutul pentru Fericire, va fi difuzat filmul “Finding Joe” – “Călătoria Eroului”.

„Finding Joe” este un documentar extraordinar ce recreează teoria lui Joseph Campell referitoare la “Călătoria Eroului” („Hero’s Journey”) sau drumul către o viață împlinită. Cuprinzând atât istorisiri profund personale, cât și referințe la povești tradiționale, „Finding Joe” susține munca lui Campbell ca fiind relevantă și esențială în lumea de astăzi, oferind o soluție ideală la ceea ce Campbell ar numi „urmărirea fericirii” sau “urmarirea misiunii personale”.

Difuzarea va fi urmată de o discuţie deschisă şi de exerciţii de coaching. Evenimentul începe la ora 18:00 şi se va desfăşura în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Ion heliade Rădulescu”. Taxa de participare este 20 lei/persoană sau 10 lei în cazul elevilor şi studenţilor.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*