Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Distincţii de merit pentru elevii pasionaţi de radio orientare!

DÂMBOVIŢA: Distincţii de merit pentru elevii pasionaţi de radio orientare! 

premii radioamatori 1

Efortul şi pasiunea micilor sportivi de la Cercul de Radio Orientare din cadrul Palatului Copiilor din Târgovişte au fost, în sfârşit, răsplătite. Cu ceva vreme în urmă, Pavel Babeu, antrenorul acestei echipe care a câştigat numeroase premii naţionale şi europene, şi-a exprimat regretul pentru faptul că mai marii Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa au uitat să-i invite şi să-i nominalizeze la „Gala Excelenţei în Sport” şi radioamatori. A spus Pavel Babeu că nu au dorit premii sau alte foloase materiale, ci doar recunoaşterea muncii, pasiunii şi eforturile depuse de copii.

premii radioamatori 2

Joi, 21 decembrie 2017, greşeala a fost îndreptată, în cadrul unei manifestări de încheiere de an organizată la Colegiul de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte. Inimoşii radioamatori târgovişteni au primit diplome şi medalii din partea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. De menţionat că, urmare rezultatelor obţinute, cinci sportivi dâmboviţeni au fost selecţionaţi de Federaţia Română de Radioamatorism în loturile naţionale ale României. Aceştia sunt Claudiu Anghelescu, Sorana Scorţea, Mario Dogaru, Victor Petrovici şi Luca Ene.

Adaugă un Comentariu

*