Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Doar prezidenţialele îi mai unesc! Conservatorii îşi pregătesc ieşirea din Alianţă

DÂMBOVIŢA: Doar prezidenţialele îi mai unesc! Conservatorii îşi pregătesc ieşirea din Alianţă 

PC georgica dumitru 2

Preşedintele PC Dâmboviţa – deputatul Georgică Dumitru a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că partidul va candida independent la alegrile locale din 2016, chiar dacă rezultatul obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC la europarlamnetarele din 25 mai a fost unul foarte bun ân judeţ.

A fost un exerciţiu de unitate, dincolo de încercările unora de a băga băţul prin gard, însă, aşa cum se întâmplă şi în viaţa de zi cu zi, tot fratele mai mare ia toate jucăriile, spune deputatul Georgică Dumitru.

Prin urmare, după alegerile prezidenţiale din toamna acetui an, Partidul Conservator va demara procesul de consolidare a organizaţiilor.

„Vom fi în continuare ataşaţi ideilor USL cu care am plecat la drum. PC şi-a făcut datoria în alianţă şi am speranţa că om avea mai mulţi simatizanţi, mai mulţi oameni care împărtăşesc ideile noastre”, a concluzionat preşedintele PC Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*