Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 26, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Doctorul veterinar Alen Georgescu a cerut audit la adăpostul pentru câini al Primăriei Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Doctorul veterinar Alen Georgescu a cerut audit la adăpostul pentru câini al Primăriei Târgovişte 

adapost caini targoviste 5

Adoptarea proiectului ce vizează gestionarea câinilor fără stăpân în municipiul Târgovişte a creat ceva animozităţi între consilierii PSD şi cei PNL. Vârful de lance folosit de liberali în această chestiune a fost doctorul Alen Georgescu, care, prin profesia sa de veterinar, cunoaşte multe lucruri despre această situţie.

Liberalul Georgescu a propus un amendament la proiectul privind gestionarea câinilor fără stăpân. Consiliul Local să fie informat lunar, printr-un raport, despre numărul de câini care sunt prinşi şi adăpostiţi, despre adopţii, tratamente, cantitate de hrană administrată, numărul de câini eutanasiaţi, medicamente cumpărate şi folosite etc. A spus Alen Georgescu că a cerut Executivului să îi prezinte aceste date înainte de şedinţă dar nu a primit nimic.

alen georgescu 1

Dr. Alen Georgescu – consilier municipal Târgovişte

Doctorul veterinar a considerat că s-au alocat prea mulţi bani, respectiv 24.000 de lei, pentru achiziţionarea de hrană pentru câinii care, oricum, dispar, nu zăbovesc prea mult în adăpostul de la Aninoasa.

Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte, a intervenit, spunând că bugetul alocat pentru gestionarea câinilor fără stăpân este mai mic decât anul trecut. Alen Georgescu nu s-a lăsat înduplecat. În viziunea sa, prin programul de gestionare a câinilor vagabonzi se pot deturna sume importante de bani, tocmai de aceea a plusat, cerând un audit pe ultimii trei ani. Evident, colegii, în special cei de la PSD, l-au considerat… neserios. Nici vorbă să audă de aşa ceva!

Tanărul social-democrat Andrei Păunescu, preşedinte al Organizaţiei TSD Târgovişte, a sărit nervos: „Nu vreţi să îi spălăm şi cu şampon?”, a întrebat alesul, arătându-şi pe faţă „simpatia” pentru bieţii câini fără stăpân.

În final, proiectul de hotărâre a trecut aşa cum a vrut Executivul, votat, aşa cum este obiceiul politic, de maşina de vot a partidului.

6 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Doctorul veterinar Alen Georgescu a cerut audit la adăpostul pentru câini al Primăriei Târgovişte

 1. rambo

  Nu vrei sa te speli tu cu sampon, TSDistule, ca mirosi…..a prost!

   
 2. ciprian

  Cele doua facultati adunate ca anii de studii, abia fac cat o facultate de medicina veterinara, obraznicatura de TSDist ce esti!
  Apropos:
  Cand iti dai doctoratul si mai ales in ce, poate in cosmetica canina!

   
 3. Alexandru

  E bine ca a cerut audit, dar pentru care scop ? Daca pe langa audit ar cere si stoparea eutanasierii cainilor, ar merita felicitat. In rest se stie ca cu banii obtinuti din uciderea cainilor, subventionata de primarii, se platesc campaniile electorale ale unora.

   
 4. moshu49

  interimarul (copil de casă de-al țuțuianului) preocupat mai ales cu sifonarea prin cabinetul de avocatură și om cu chiria sediului la zi, nu poate fi never adeptul transparentizării a nimic, mai ales în an electoral! (cui i-e frică de bau-bau?).
  pentru novici luați mai multe de aici:
  inregistrari.b1.ro/view-dosar_de_politician__5_minute-136.html
  apreciez pornirea junelui tesedist de a-i șamponiza pe căței (nu uita sub coadă, loază!). 😉
  ps: chiar nu există consilier cu cohones care să sesizeze curtea de conturi? :(

   
 5. Carmina

  Sa nu ucizi ! Porunca a 6-a se refera la orice este fiinta . Speram ca acest audit va duce si la revizuirea atitudinii vizavi desoarta cainilor strazii.

   
 6. Bosquito

  Sa fie intr-un ceas bun, ca sa se termine o data cu banii dati pe ucidere,in fapt subtilizati pentru anumite buzunare care s-au manjit si cu sange nevinovat.

   

Adaugă un Comentariu

*