Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru trafic de minori

DÂMBOVIŢA: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru trafic de minori 

arest ipj

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul S.C.C.O. Dâmboviţa, şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au depistat în flagrant doi bărbaţi, în timp ce au plasat o minoră de 17 ani, din Moreni, pentru a practica prostituţia, se arată într-un comunicat la IPJ Dâmboviţa.

În fapt, începând cu anul 2011, cei doi bărbaţi, de 24, respectiv de 28 de ani, din judeţul Dâmboviţa, ar fi recrutat, găzduit şi transportat minora, pentru a practica prostituţia. De asemenea, poliţiştii şi procurorii îi bănuiesc pe cei doi că intenţionau să o transporte pe aceasta în Germania, pentru a practica prostituţia.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, iar ulterior au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi jandarmi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Ploieşti.

Adaugă un Comentariu

*