Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Doi, dar buni! Serviciul de Poliţie Locală Voineşti poate fi luat drept model

DÂMBOVIŢA: Doi, dar buni! Serviciul de Poliţie Locală Voineşti poate fi luat drept model 

politia locala voinesti

Comuna Voineşti este una dintre puţinele unităţi administrativ-teritoriale din mediul rural dâmboviţean unde funcţionează ca la carte Poliţia Locală din subordinea Primăriei. Înfiinţat încă din anul 2008, acest serviciu îşi dovedeşte utilitatea.

Cei doi agenţi de Poliţie Locală asigură ordinea publică în târgul săptămânal care se organizează în fiecare zi de miercuri şi efectuează acţiuni de patrulare – singuri sau în colaborare cu jandarmii şi poliţiştii de la Biroul Voineşti. De asemenea, au fost prezenţi la toate adunările publice care s-au organizat în localitate. În plus, s-au implicat pentru buna desfăşurare a activităţilor de deszăpezire şi igienizare a comunei.

Graficul de lucru întocmit lunar cuprinde nu doar un program de patrulare pe timpul nopţii, ci şi deplasări pe timpul zilei în toate satele componente ale comunei, cu scopul de a intra în contact direct cu cetăţenii şi a afla astfel care sunt problemele cotidiene ale acestora.

De curând, administraţia voineşteană a dotat Poliţia Locală cu un autoturism Logan, adaptat şi echipat standardelor în domeniu. În plus, cei doi agenţi au la dispoziţie şi un scuter modern.

Adaugă un Comentariu

*