Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Dojenit un pic, parcă de ochii lumii, Grup Atyc ia licenţele de traseu pe bandă rulantă!

DÂMBOVIŢA: Dojenit un pic, parcă de ochii lumii, Grup Atyc ia licenţele de traseu pe bandă rulantă! 

sedinta CJD

Chiar dacă, în urmă cu o săptămână, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a atras atenţia Consiliului Judeţean că sunt mari probleme cu transportul de călători din cauza operatorului, în şedinţa CJD de astăzi, aleşii au votat cu gura închisă acordarea de noi licenţe societăţii Grup Atyc, vizată de şeful PSD. Ţuţuianu spunea că este contactat permanent de cetăţeni, care se plâng de serviciile precare oferite de această firmă.

Astăzi, nimeni nu a zis câr. Chiar şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a fost blajin (poate este o strategie!) şi i-a solicitat, lin, domnului patron Cătălin Grigore, prezent la şedinţă, ca anul viitor să rezolve toate problemele pe care le are.

Oprea l-a văitat un pic pe acţionar, afirmând că să preiei, aşa, la foc automat, 12 trasee naşte nişte dificultăţi care duc la situaţii de nemulţumire. I s-a mai dat patronului Cătălin Grigore un alt termen de remediere. Şi au mai fost multe până acum! Dacă e să gândim la rece, autorităţile nici nu au încotro. Aşa cum a punctat şi şeful judeţului, este o situaţie atipică. „Că ne place sau nu, Grup Atyc este cam singurul operator de transport din judeţul Dâmboviţa”. Aşa că, în traducere liberă, cântăm sau consumăm ceea ce ne oferă, bun, rău…

Alexandru Oprea a precizat, înainte de vot, că a solicitat compartimentului de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean să intensifice acţiunile de control pe rutele pe care au fost semnalate probleme, posibile nemulţumiri sau încălcări ale normelor legate de transportul de persoane. Cum este obiceiul, nici un ales judeţean nu a avut nimic de spus, de comentat, de menţionat, de solicitat ceva pe această temă. Au făcut ceea ce ştiu cel mai bine. Să ridice mâinile!

Cătălin grigore - patron Grup Atyc

Cătălin grigore – patron Grup Atyc

Cătălin Grigore, spăşit, a recunoscut că este normal să fie întrebat despre unele aspecte legate de nemulţumirile publicului călător. A spus că şi dumnealui verifică sesizările oamenilor, dar, una peste alta, conform datelor pe care le are, cetăţenii care călătoresc cu autobuzele Atyc, în procent de 90%, sunt mulţumiţi de condiţiile oferite.

A mai declarat Grigore că, desfiinţându-se Mondotrans, a preluat şi circa 20% din conducătorii auto care au venit în ograda lui cu metehne mai vechi. Adică, unii şoferi sunt obişnuiţi să aibă cu persoanele care merg cu autobuzul înţelegeri gen călătoria cu naşul la tren, fără bilet.

În concluzie, s-au mai dat nişte termene pentru îndreptarea deficienţelor, după cum este obiceiul de câţiva ani buni!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Dojenit un pic, parcă de ochii lumii, Grup Atyc ia licenţele de traseu pe bandă rulantă!

 1. Paiu Cristian

  Grup Atyc are probleme din 2010.Eu fac la 1-2 saqptamani naveta cu traseele Ploiesti – Finta -Bucsani-Comisani-Targoviste si Ploiesti-Finta-Baleni-Targoviste-Barbuletu intre Ploiesti-Pastarnacu/Gheboaia-Ploiesti si mereu sunt probleme pe acest traseu Principalele probleme sunt dupa cum urmeaza:

  La cursele cu plecare din Ploiesti la orele 11:30,12:20,17:30 catre Finta-Marcesti-Baleni-Comisani-Targoviste-Barbuletu si ora 6 in directia Finta-Marcesti-Bucsani-Comisani-Targoviste,iar la intoarcere nu vor sa asigure cursele cu plecare din Barbuletu la orele 13:20,14:10 catre Targoviste-Baleni-Finta-Ploiesti,iar din Targoviste la orele 14:40,15:30 catre Baleni-Finta-Ploiesti si ora 20 catre Finta-Ploiesti via Bucsani.O alta problema este ca in prima zi de Craciun,Anul Nou si Paste nu vor sa asigure nici o cursa pe aceste doua trasee.
  Alta neregula este ca din Ploiesti catre Barbuletu via Finta-Baleni-Comisani-Targoviste nu au fost asigurate plecarile la orele:14:30,18:30,21:45 si perechile inverse ale acestora.
  Acest operator nu prea este serios.Eu astept sa scapam de acest operator de pe traseele specificate,iar in locul acestuia sa vina alt operator care sa respecte graficul conform ceea ce Grup Atyc avea obligatia sa respecte.

   

Adaugă un Comentariu

*