Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Două comisii anchetează „Cazul Aninoasa”, după ce apa a fost infestată

DÂMBOVIŢA: Două comisii anchetează „Cazul Aninoasa”, după ce apa a fost infestată 

ion ponorica

În această dimineaţă, Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, s-a întrucnit în şedinţă de urgenţă pentru a analiza situaţia nedorită cauzată de incidentul de la Aninoasa, unde, din cauza infestării apei cu dejecţii, 93 de persoane au ajuns la spital, cu simptome de vărsături şi scaune diareice.

La propunerea directorului general al Companiei de Apă, Dorin Staicu, Consiliul de Administraţie a aprobat înfiinţarea a două comisii care să cerceteze cazul Aninoasa.

VIDEO

Dorin Staicu a fost de acord ca, în situaţia în care va fi găsit vinovat, să-şi depună demisia. Totodată, au fost propuşi spre a fi suspendaţi din funcţie: ing. Pavel Babeu – director Producţie-Calitate, chimist Ada Constantinescu – şef Laborator, ing. Gabriela Năstase – şef Compartimentul Calitatea Apei şi ing. Cristian Cucu – şef Serviciu Producţie-Dispecerat.

„Aceste comisii îşi vor derula activitatea pe parcursul a două zile, urmând ca luni să se întrunească din nou Consiliul de Administraţie, căruia i se va prezenta raportul şi apoi va lua deciziile finale”, a precizat Ion Ponorîcă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Totodată, Consiliul de Administraţie îşi exprimă regretul pentru producerea unui astfel de eveniment care a afectat viaţa a zeci de cetăţeni şi va fi alături de toţi cei care au suferit.

CITEŞTE ŞI:

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Două comisii anchetează „Cazul Aninoasa”, după ce apa a fost infestată

  1. Ion

    Comisii in care se afla Dorina Stoica sursa tuturor ilegalitatilor. Demisia Dorina Stoica

     

Adaugă un Comentariu

*