Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIȚA: Două școli din Pucioasa beneficiază de fonduri europene pentru lucrări de reabilitare și modernizare

DÂMBOVIȚA: Două școli din Pucioasa beneficiază de fonduri europene pentru lucrări de reabilitare și modernizare 

scoala nr. 4 pucioasa

Administrația orașului Pucioasa a obținut o finanțare nerambursabilă în sumă de 1.535.810,18 lei din partea Uniunii Europene pentru extinderea și modernizarea Școlii Nr. 4 Elena Donici Cantacuzino. Valoarea totală a investiției este de 2.479.057,87 lei, diferența însemnând contribuția Guvernului României și a Primăriei Pucioasa.

A doua unitate de învățământ din Pucioasa care va fi modernizată cu fonduri europene nerambursabile este Școala nr. 1 Mihai Viteazu. În cadrul proiectului în valoarea de 1.765.431,81 lei se vor realiza lucrări de izolare termică și înlocuire a șarpantei, va fi modernizat sistemul de încălzire și se vor achiziționa echipamente IT.

Edilul Dănuț Bădău promite că administrația locală se va preocupa și în viitor să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea instituțiilor de învățământ din oraș, de la grădinițe la licee.

scoala mihai viteazul pucioasa

Adaugă un Comentariu

*