Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Dracula Mountain Bike Race” promovează obiectivele turistice din Târgovişte şi împrejurimi

DÂMBOVIŢA: „Dracula Mountain Bike Race” promovează obiectivele turistice din Târgovişte şi împrejurimi 

prisacaru - geo badea

O compeţiţie ciclistică sub egida „Dracula Montain Bike Race” se va desfăşura duminică, 28 septembrie, în municipiul Târgovişte şi împrejurimi. Startul se va da la ora 11:00, de la Curtea Domnească. Organizator – Asociaţia Salvamont Dâmboviţa, în parteneriat cu Primăria Târgoivşte.

„Va fi o competiţie dedicată sportului, dar care are ca rol şi promovarea obiectivelor turistice şi istorice ale vechii Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti. Sperăm să se înscrie cât mai mulţi participanţi. Sunt convins că această competiţie sportivă ne va determina să ieşim din case, să facem mişcare”, a spus primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

Salvamontistul Geo Badea, unul dintre organizatori, este convins că, la acest inedit tur ciclistic care are o lungime de 35 de kilometri, se vor înscrie peste 150 de participanţi din toată ţara. Taxa de competiţie, în sumă de 90 de lei, se poate achita chiar şi duminică, înainte de start. Traseul ciclistic include mănăstirile Viforâta, Gorgota şi Dealu.

Adaugă un Comentariu

*