Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Drumul spre Potlogi a fost lăsat de izbelişte, chiar înainte de marea sărbătoare a comunei

DÂMBOVIŢA: Drumul spre Potlogi a fost lăsat de izbelişte, chiar înainte de marea sărbătoare a comunei 

drum pitaru potlogi 2

Se apropie „Zilele Comunei Potlogi”, manifestare de însemnătate care corespunde anul acesta cu celebrarea a 300 de ani de la moartea domnitorului Constantin Brâncoveanu, cel care a suflat viaţă peste Potlogi.

Autorităţile locale se pregătesc de zor pentru acest eveniment care, pentru trei zile, va aduce în localitate mii de vizitatori.

Totuşi, mai există o problemă care nu ţine de Primăria comunei: tronsonul de drum judeţean care leagă DN7, Bucureşti-Piteşti, de Pitaru şi Potlogi. Drumul, intrat într-un amplu program de reabilitare, nu a fost finalizat. Firma constructoare nu mai are niciun utilaj în zonă, iar o porţiune de câteva sute de metri arată ca după război.

Edilii nu sunt mulţumiţi nici de modul în care s-a turnat stratul de asfalt. Compoziţia este neuniformă, cu diferite hopuri din loc în loc. Dacă drumul nu va fi reabilitat până la sărbătoarea Potlogiului, măcar să se toarne asfalt acolo unde lipseşte cu desăvârşire, altfel invitaţii vor avea un gust amar înainte de a ajunge la marele eveniment.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, a promis că greşelile vor fi îndreptate rapid. Constructorul se va ocupa să aducă drumul la stadiul prevăzut în contract.

drum pitaru potlogi 1

Adaugă un Comentariu

*